üstüne az havuç rendele koy 10 15 dk beklet nemlensin mama az az her gün koy alışır ve ondan sonra sen mama verıcen zaman yerınde duramaz sevinçden :dMehmet EZGİN' Alıntı:Evet arkadaşlar bu şekilde karışım yapılabilir mi?Mamaya karşı pek ilgileri yok.
Ayhan ŞEN' Alıntı:üstüne az havuç rendele koy 10 15 dk beklet nemlensin mama az az her gün koy alışır ve ondan sonra sen mama verıcen zaman yerınde duramaz sevinçden :d ......yada mamayı koymadan once eger yavruları yoksa yemlikleri cek ıkı uc saat oncesinden oyle koy yadaa kafes tabanını kab ıcınde koy....
Mert AYDIN' Alıntı:diğer bir yöntem
mamaya alışmaları için akşamdan yemlikleri kaldır sabah sadece mamayı ver
ustamın yorumuna herzaman saygı duyarım.Kemal AKBULUT' Alıntı:SAKIN BU ŞEKİL BİR ŞEY YAPMAYIN MERT KARDEŞ SENİN YAZDIĞIN KONU VE BİLGİ TAMAMEN YANLIŞ
OLMAYACAK BİR ŞEY
KUŞLARI YEM DEĞİŞİKLİĞİNE ALIŞTIRACAĞINIZ ZAMAN AZ AZ TATDIRARAK ZAMANLA GEÇİŞ YAPILIR
KUŞLARINIZ İHTİYAÇ DUYDUĞUNDA VE İSTEDİĞİNDE MUHAKKAK YERLER SLM
havuçta yumurta gibi belirli bir saatten sonra bozulur bilginize...Mehmet EZGİN' Alıntı:Yumurta sarısı olmayan pet shoptan aldıgım hazır mama kullanıyorum.bugun aksamdan yemlıklerı kaldırıp sadece mama koyup yatacaktım.fakat kemal beyın yazısını okudum,sımdı yapmıyorum o zaman. mama bozulmaz dedı pet shoptakı adam.oylece duruyor kafesın ıcınde.ihtiyaçları oldugunda yerler ozaman.içine havuç rendeleyip karıştırdım.öylece duruyor.