hazır mama

berham27

Takipçi Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
taş
ARKADAŞLAR  ÇİFT KUŞUM VAR ZAMANIM PEK YOK HAZIR MAMA ALMAYI DÜŞÜNÜYOM HANGİ HAZIR MAMAYI ÖNERİRSİNİZ.

berham27

Takipçi Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
taş
ARKADAŞLAR  6 ÇİFT KUŞUM VAR ZAMANIM PEK YOK HAZIR MAMA ALMAYI DÜŞÜNÜYOM HANGİ HAZIR MAMAYI ÖNERİRSİNİZ.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Sitemizde Refik Türk adlı üyemizin mamalarını tavsiye ederim. Telefonunu bulabilirseniz aramanızı öneririm. İzmir'de ama kargoyla gönderir.

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
refik bey sanırım mama yapmıyor artık. ama mama olarak cede raff iyiler

vlknglc

Üyemiz
Adı
VOLKAN
Soyadı
GÜLEÇ
cedenin hazır maması iyidir.ama tek başına yemeyebilir kuşlar.yumurta havuç ve pirinç unuyla karışım yaparsanız kuşlarınız için daha iyi olur.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Volkan GÜLEÇ' Alıntı:
cedenin hazır maması iyidir.ama tek başına yemeyebilir kuşlar.yumurta havuç ve pirinç unuyla karışım yaparsanız kuşlarınız için daha iyi olur.
aynen cede ithal yabancı bir mamadır yanılmıyorsam alma malı kaliteli bir mama bunu havuç bebe bisküvisi  yumurta haşlaması ile verirseniz süper olur...........

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
ben cede kullanıyorum bazen havuçla bazende havuç haşlanmış yumurtayla veriyorum muhabbetlerim ve kanaryam  severek tüketiyor.

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Arkadaşım 6 çift kuşunuz var benim tavsiyem hazır galete irmik mısır unut pirinç unu bebe bisküvisi hazır mama bunları karıştırın hazır halde dursun. haftada evde yumurta haşlandığı gün 3 yumurta fazladan haşlayın bu karışıma havuçla ekleyin kuşlarınıza verin. fazlasını cam kavanoza koyup buz dolabında 1 haftaya kadar saklayabilirsiniz. hatta ikiye bölüp buzluğa yarısını atarsanız daha güzel olur bozulmaz :)

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Deli nature mama elapete gelmis bende aldim ama onceki mamam bitmedigi icin deneme sansim olmadi ama kalitesinden suphem yok, tavsiye ederim. Birer kiloluk paketlerde satiliyor 8TL bilginiz olsun