HAZIR RAF BOX OLURMU

trej

Uzman Üyemiz
Katılım
13 Ara 2010
Mesajlar
724
Konum
istanbul anadolu yakası kartal
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
arkadaşlar bir alışveriş mağazasında gördüm ölçüler 60x40x25cm yalnız derinlik 25cm olması beni düşündürüyor sizce ölçüler uygunmu birde öntel bulabilirmiyim saygılar.
bu arada ürünün fiyatıda 40 tl arkadaşlar
 

engin

Uzman Üyemiz
Katılım
28 Ocak 2011
Mesajlar
868
Konum
ankara
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
40tl uygunmuş ama derinlik..bi 10 cm daha olsaymış tam olurmuş..
 

metkuy

Uzman Üyemiz
Katılım
10 Ara 2010
Mesajlar
519
Konum
İZMİR
Güzel fikir fakat kullanılmış olan malzemenin üretim şartlarına dayanabileceğini düşünmüyorum, suluklardan sıçrayacak en ufak ıslaklıkta şişecektir.
 

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Katılım
5 Mar 2010
Mesajlar
451
Konum
GÜNGÖREN
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Benim şu anda üretim yaptığım bu stilde box diye tabir edebileceğimiz kafeslerim var. Derinlik dediğin giib 25 cm. Hatta aynısı bile olabilir rengi bile aynı  :) Gayet memnunum. Ahmet Salman abimin dediği gibi mühim olan uzunluk diye düşünüyorum. Bu kafeslerde jumbosuda kuluçka geçiriyor, tepeliside ingilizide çeki de ;)

Bir ön tel, ve yan tarafa yuvalık girişi tamamdır. Veya ön telde de yuvalık girişi olabilir bu size kalmış.


Bu arada Selahattin Abi görürse çok kızar, bu konunun ''Forum Kuralları'' bölümünde ne işi var  ;) Ben de forum admini olduğum için çok iyi anlarım böyle binlerce yanlış bölüme açılmış konu admin ve moderatörleri çok büyük sıkıntıya sokuyor. Hem üyeler aradıkları bölümlerde istedikleri konuları, bilgileri bulamıyor yeni konu açıp forum kirliliği yaratıyor hem de adminler yoruluyor, saatlerini böyle eften püften işlere harcıyor. Şimdiden anlayışınız için teşekkürler, hepimiz bu tip konularda daha dikkatli olmalıyız diye düşünüyorum.  :)
 

trej

Uzman Üyemiz
Katılım
13 Ara 2010
Mesajlar
724
Konum
istanbul anadolu yakası kartal
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
iyi güzel demişsin oğuz kardeşim konuyu yanlış yerde açmışız nerde açıcağımızıda yazsaydında öğrenseydik selahattin abi çok kızar diyorsun suçmu işledim tepkini anlayamadım selahattin abi kızar diyeceğine bu konu şurda açılır yazsaydın öğrenirdim :(
 

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Katılım
17 Haz 2010
Mesajlar
6,097
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Uygun görünüyor. Denemekte fayda var
 

serkan

Üyemiz
Katılım
10 Tem 2010
Mesajlar
63
Konum
ist
Adı
serkan
Soyadı
navruz
nerde arkadaşım banada lazım adres yazarsan memmun olurum
 
E

elaziz2316

Guest
    60x40 öntel var. 60x35 öntel yaptırabilirsin. Öntel alırken, 60x25 alt ızgara teli de almayı unutma. Temizliği rahat ve sağlıklı olur.