HAZIRMAMA TAVSİYESİ

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
arkadaşlar muhabbet kuşları için hazır mama ne kullanıyosunuz ben genelde kendim yapıyorum ama arada hazır vermek gerekiyor ama benim kuşlar biraz seçici yarın feshaneden alacam tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen kullananlar kullandığını yazarsa sevinirim memnun olduklarınızı birde ekonomik olanları malüm 100 takım var masraflı oluyor 

FatihZorlu

Üyemiz
Adı
Fatih A.
Soyadı
ZORLU
benim araştırdığım kadarıyla forumda bir çok arkadaş refik abinin yaptığı mamayı kullanıyor ve öneriyor.. bende bu gün telefonla arayarak 5 kg sipariş ettim
kg si 5 tl.

kendisi feshanedeydi bu gün telefonda öyle söyledi.

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
cede mama  derim ama 100 takımdan bahsediosunuz  pahalı gelir cemal tanışın yaptıgı mama var iyi dir oda  sonra refik türk  onun mamasını yemiyorlar diosunuz  öyleyse  selahattin güçlü mama:D mamayı bazen kendisi yapıyor güzel de oluyo sanırım eski konuları incelerseniz tarifini verdi hatta youtubede videosu var saygılar iyi forumlar dilerim

nurdoğan

Üyemiz
Adı
nurdoğan
Soyadı
ünlügil
herkese selam benrefik beyin mamasını kullanıyorum gayet güzel kuşlarım yiyor fiyatıda gayet uygun tavsiye ederim.
NURDOĞAN ÜNLÜGİL İZMİR
HOBİ ÜRETİCİ

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
fuarda;

aktiv 4 kg:30 tl
magnesia 4 kg:25 tl idi..millet kova kova götürdü.. :)Bu sefer magnesia aldım.hiç denememiştim...inşallah beğenirler..