HEPİNİZE BRAVO VALLA

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
MUHABBET KUŞU SEVDALILARIN GECENİN BU VAKTİNDE ÜŞENMEYİPTE PAYLAŞIMLARA VE ARKADAŞLARIMIZIN SIKINTILARINA CEVAP VERDİKLERİ İÇİN  HERKESE TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM  :)    EDEBİLİRMİYİM?

calvus

Üyemiz
Emeği geçen, vakit ayıran, bilgilerini hiç esirgemeden paylaşan herkese saygılar teşekkürler.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Abi Teşekkür ve Saygılar bizden sana..    Böyle bir çatı olmasaydı nerede toplanacaktık ?

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler iyi akşamlar :)

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
BU AKŞAM AYNI KATAGORİDE 7-8 FORUM SİTESİNİ DOLAŞTIM GENELDE HEPSİ DURGUN VE DURAĞAN DURUMDALAR BİZİM SİTEYE BAKIYORUM 1 SAAT İÇİNDE BUTÜN KONULAR YERİNDE DURAMIYORLAR ZIPLIYORLAR BAZEN KONULARI BİLE TAKİP ETMEDE ZORLANIYORUM 2 GÜN SONRA FARKINA VARIP CEVAP VERİYORUM ACABA DİYORUM BİZİM BURDAKİ ARKADAŞLAR GEYİĞİ ÇOK SEVENLERDENMİ ;) ;) ;)

motifcan

Uzman Üyemiz
Asıl kendi adıma söyleyim buraya bu güzel, iyi arkadaşları ve abilerimizi bir çatı altında topladığın için Selehattin abi ben teşekkür ederim..Hiç bu kadar zevk alarak girdiğim bir site olmadı da olacağını sanmıyorum... :)

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
MUHABBET KUŞU SEVDALILARIN GECENİN BU VAKTİNDE ÜŞENMEYİPTE PAYLAŞIMLARA VE ARKADAŞLARIMIZIN SIKINTILARINA CEVAP VERDİKLERİ İÇİN  HERKESE TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM  :)    EDEBİLİRMİYİM?
teşekkürün kabul edilmiştir abi :)

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Ahmet SALMAN' Alıntı:
teşekkürün kabul edilmiştir abi :)
Ahmet daha teşekkür etmemişki Selahattin Baba edebilrimiyim diye sormuş sadece  :D  :D  :D

şaka bir yana evet Selahattin Baba ali babanın bir çiftliği varmış seninde bir siten binleri aşmış kardeşlerin var asıl biz sana teşekkür etmek isteriz ( edebilirmiyiz )  :D

TEŞEKKÜRLER SELAHATTİN GÜÇLÜ

SOYADIN GİBİ GÜÇLÜ BİR ARKADAŞ ÇEVREN VAR

E

elaziz2316

Guest
    Gececilere Selahattin abi teşekkür etti. Gündüzcülerede ben teşekkür edeyim. TEŞEKKÜRLER.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Selahattin abime katılıyorum. Sabah 8 den beri, dünkü 19 dan beri yazılanları daha bitiremedim. Arkadaş bu kadar aktif başka forum varmı bende merak ediyorum. Bende kendi adıma tüm katkı verenlere teşekkürlerimi sunuyorum.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Asıl teşekkür bu güzel ortamın hayata geçirilmesinde büyük emeği olan sanadır Selahattin abi