Herkes Show Yapıyor Birde biz yapalım ne oluyormuşki :D

tolgacaner

Üyemiz
Adı
TOLGA
Soyadı
CANER
Merhabalar bu aralar dikkatimi çok çekti her kez bir şhow yapıyor suphanallah maşallah bide biz yapalım dedik Şahin Abimizin sütütyosuyla Yeme yeni düşen bebelerim

Kerem EĞRÜ

Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
EĞRİ
Bir maşallahta bizden ama acilen kendinize fotoğraf tekniklerinden anlayan birisini bulunuz. :)Bu kuşların hakkı bu fotoğraflar değil.Hayırlı üretimler...

tolgacaner

Üyemiz
Adı
TOLGA
Soyadı
CANER
Kerem EĞRİ' Alıntı:
Bir maşallahta bizden ama acilen kendinize fotoğraf tekniklerinden anlayan birisini bulunuz. :)Bu kuşların hakkı bu fotoğraflar değil.Hayırlı üretimler...
Güzel kardeşim gecenin 12 sinde erinmedim dükkana gittim bebelerimi uykudan kaldırdım show yapasım geldi ne yapayım  smileki smileki smileki smileki

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Tolga CANER' Alıntı:
Güzel kardeşim gecenin 12 sinde erinmedim dükkana gittim bebelerimi uykudan kaldırdım show yapasım geldi ne yapayım  smileki smileki smileki smileki
alkisd alkisd alkisd

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Maşallah tolga Arkadaşa bende katılıyorum sen kuşları değil stüdyoyu çekmişsin photo
fotoğraf  konusunda  eğitime ihtiyaç var  squint
aslında suç sende değil Şahin Güngörde stüdyoyu sana verirken fotoğraf eğitiminide vermesi lazımdı smileki

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Maşallah tolga Arkadaşa bende katılıyorum sen kuşları değil stüdyoyu çekmişsin photo
fotoğraf  konusunda  eğitime ihtiyaç var  squint
aslında suç sende değil Şahin Güngörde stüdyoyu sana verirken fotoğraf eğitiminide vermesi lazımdı smileki

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Mesut ÇETİN' Alıntı:
tum kuslar studyoda sankı at hırsızı gıbı cıkmıs:) birader  hevesine sağlık ta  hayvanlar karakolda fişleniyomuş gibi ne  o öyle yaw:)

Maşllah daha nice Show lara kardeşim.:)
smileki smileki