Herkese Merhabalar

buraktalaz

Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
TALAZ
Herkese merhabalar. Ben siteye uzun süre önce üye olmama rağmen karakoldaki işlerimin yoğunluğundan dolayı fazla giremediğim için kendimi tanıtma şansım olmadı malesef. İlk başta bu siteyi hazırlayanların ve bilgilerini ve deneyimlerini paylaşanların elleri dert görmesin. Kendimi kısaca tanıtacak olursam aslen Ankaralıyım ancak mesleğim dolayısıyla şuan İstanbul'da ikamet etmekteyim. İstanbul'da polis olarak görev yapmaktayım. Çok uzun süre önce muhabbet kuşu besliyordum ve bu sevgim bu sene başlarında tekrar alevlendi. O sıralar sitenize üye oldum. Gerçekten çok yararlı bilgiler edindim. Daha sonra saolsun Zeki MÜLAYİM abimizle iletişime geçtim ve kendisinden bir çift muhabbet kuşu satın aldım. Kendisine tekrar teşekkür ederim. Çünkü bana verdiği kuşlar çok güzel ve çok sağlıklılar. Bende sitenizden edindiğim bilgilerle onları en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyorum. İnşallah bundan sonra gerek site üzerinden gerek toplantı vs. gibi yerlerde görüşmeyi ve sohbetlere katılmayı çok isterim. Mesleğimden dolayı derneğe üye olamıyorum. Ben şuanda elimde bulunan çiftimin resimlerinide ekliyorum. Umarım bol bol görüşürüz. Her kese sevgiler ve saygılar.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
kardeş hoşgeldin.elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.kuşlar iyice güzelleşmiş.bir ankaralı olarak seni görmek güzel.

buraktalaz

Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
TALAZ
erbay' Alıntı:
Maşallah kuşlarınız güzel yedikleri yemler kadar yavru alırsınız.sadece beslemek ile değil yavrularınıda görmek nasip olur..
teşekkürler erbay bey. Saolsun Zeki abimiz en güzel kuşlarından vermiş. Bende elimden geldiğince onlara iyi bakmaya çalışıyorum. Şuan için iyi anlaşıyorlar umarım yavru da alırım.

Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
kardeş hoşgeldin.elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.kuşlar iyice güzelleşmiş.bir ankaralı olarak seni görmek güzel.
Abi hoşbulduk. kusura bakma işlerin yoğunluğundan seni tekrar arayıp teşekkür edemedim. Çok saol tekrar. Elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum.

yavuz alptekin' Alıntı:
maşallah çok güzel,sağlık ve pırıl pırıl kuşlarınız var yedikleri yem kadar yavru almanızı dilerim
Teşekkür ederim Yavuz Bey iyi dilekleriniz için.

hilmi akyldız' Alıntı:
Hoş Bulduk Hilmi Bey.

buraktalaz

Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
TALAZ
Murat Kanbur' Alıntı:
aileye hoşgeldiniz.bol bol yavru almanız dileğiyle
Saolun Murat Bey.

Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
yuvalık tak.torunlarıda görelim.
Abi takacam en yakın zamanda. Zaten gördüğüm kadarıyla iyi anlaşıyorlar. Devamlı erkek ayağını dişinin üzerine atmaya çalışıyor. Sanırım yuvalık takarsam ve dişide hazırsa alırım yavruları  ;D diye düşünüyorum. Tekrar size teşekkür ederim. Bana bu kuşları verdiğiniz için.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
kUŞLARINIZ GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL SİZDE ARAMIZA HOŞGELDİNİZ.

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Burak kardeşim öncelikle aramıza hoşgeldin.Maşallah kuşlarun çok sağlıklı görünüyorlar.Umarım bol yavrularını alırsın.

mango

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
TUNA
Hemşerim Meslektaşım hoşgeldin sefa getirdin...

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
hoş geldiniz maşallah çok güzel kuşlar tüyleri kadar yavru alırsınız işallah

buraktalaz

Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
TALAZ
CAN KARAKOÇ' Alıntı:
kUŞLARINIZ GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL SİZDE ARAMIZA HOŞGELDİNİZ.
Saolun Can Bey

mustafa karaeli' Alıntı:
Burak kardeşim öncelikle aramıza hoşgeldin.Maşallah kuşlarun çok sağlıklı görünüyorlar.Umarım bol yavrularını alırsın.
Hoşbulduk Mustafa Bey Teşekkür ederim.

hakan tuna' Alıntı:
Hemşerim Meslektaşım hoşgeldin sefa getirdin...
Hoşbulduk Hakan Bey. Çok Memnun oldum bir meslektaşımı burada görmekten.

buraktalaz

Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
TALAZ
tuna akgün' Alıntı:
hoş geldiniz bol ve sağlıklı yavrular almanızı temenni ederim
Caner TOPCU' Alıntı:
HOŞGELDİNİZ ..
Serkan KUCCUK' Alıntı:
ailemize hoş geldiniz.