buraktalaz
Üyemiz
Herkese merhabalar. Ben siteye uzun süre önce üye olmama rağmen karakoldaki işlerimin yoğunluğundan dolayı fazla giremediğim için kendimi tanıtma şansım olmadı malesef. İlk başta bu siteyi hazırlayanların ve bilgilerini ve deneyimlerini paylaşanların elleri dert görmesin. Kendimi kısaca tanıtacak olursam aslen Ankaralıyım ancak mesleğim dolayısıyla şuan İstanbul'da ikamet etmekteyim. İstanbul'da polis olarak görev yapmaktayım. Çok uzun süre önce muhabbet kuşu besliyordum ve bu sevgim bu sene başlarında tekrar alevlendi. O sıralar sitenize üye oldum. Gerçekten çok yararlı bilgiler edindim. Daha sonra saolsun Zeki MÜLAYİM abimizle iletişime geçtim ve kendisinden bir çift muhabbet kuşu satın aldım. Kendisine tekrar teşekkür ederim. Çünkü bana verdiği kuşlar çok güzel ve çok sağlıklılar. Bende sitenizden edindiğim bilgilerle onları en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyorum. İnşallah bundan sonra gerek site üzerinden gerek toplantı vs. gibi yerlerde görüşmeyi ve sohbetlere katılmayı çok isterim. Mesleğimden dolayı derneğe üye olamıyorum. Ben şuanda elimde bulunan çiftimin resimlerinide ekliyorum. Umarım bol bol görüşürüz. Her kese sevgiler ve saygılar.