herkez okusun yeniden kuş gribi başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxaslm

Üyemiz
Adı
Cemal
Soyadı
Gök
merhaba arkadaşlar bü gün doktora gittik ve doktor bize kuş gribi var dikkatli olun yediğinize içtiğinize dikkat edin dedi arkadaşlar lütfen herkez kuşlarına dikkat etsin biliyorum gribi n adı kuş gribi diye kuşlarda olacak diye bir şey yok ama kuşların hastalığı kapması dahakolaymış lütfen herkez kuşuna dikkati baksın kuşuna vitaminlerini eksik etmesin

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Eğer yeniden böyle bir durum varsa derhal herkes bilgilendirilmeli. Geçen seferkinde kafes kuşu üreticilerine  ne oldu başlarına birşey geldimi bilmiyorum ama bu sefer uyanık olup herkes önlem almalı

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Kuşlarla konunun alakası yok,kendinize dikkat edin...    ;)

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Arkadaş rant kavgalarını dillendirmenin bence anlamı yok.Kuş gribi dediğimiz rahatsızlık yüz yıllardır var.Daha bu gün yada dün çıkmış ve insanları öldürüyormuşcasına lanse etmek ve bu oyuna çanak tutmak bence yersiz.Göçebe kuşların taşıdığı bu mikrop kafes hayvanlarına nasıl bulaşabilir  confusedtw  confusedtw  confusedtw
Benim hatırladığım kadarı ile de 60 yada 80 derece de pişen kanatlı hayvanlar da bu rahatsızlık söz konusu olsa bile mikroplar bu ısıda öldüğü için gönül rahatlığı ile tüketilebilinir.

Bu hastalık Büyük TAVUK firmalarının rant sağlamak ve küçük çaplı çiftliklerin bitirilmesi ve ortadan yok olmaları amaçıyla muhteşem MEDYA işbirliği ile abartılarak lanse edilen bir durumdur.

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
kendimize çok çok dikkat edelim arkadaşlar., çevrede ateşli grip salgını var ve bende onlara yakalananlardan biriyim kuşlara geçer mi bilmem fakat biraz ağır bir hastalık neredeyse 20 gündür çekiyorum. herkes kendine iyi baksın hastalıkla uğraşmak zor

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
ben sağlık personeli olarak 2009 -2010 da kuş gribi aşısını zorunlu olarak vurdurdum. Özel hastanede çalıştığım için kuş gribi hastalarla temasımız oldu şükür bulaşmadı ama bu grip hikayesinin tamamen düzmece olduğunu düşünüyorum çünkü grip aşısını biz dışardan aldık para verip birde alıp afrikamıydı yanlış hatırlamıyorsam oraya gönderdik çok kişi para yedi diye düşünüyorum bir de bi ilaç çıkması aşının onaylanması kolay birşey değil bize 3 4 ay içerisinde aşıları gelmişti çok ilginç değil mi

xxaslm

Üyemiz
Adı
Cemal
Soyadı
Gök
arkadaşlar ben hatayda oturuyorum ve sınırdayım buraya her çeşit insan gelebiliyor bu yüzden değişik hastalıklar getirmişler ben bu yüzden uyarayım dedim ve bu nu bir doktordan buldum aile hekimizden yani yalan değil

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
Kardeşim bırakın bunları hepsi söylenti, hepsi dedikodu,hepsi rivayet...Aslı yok bu kuş gribinin...Hortlatıp hortlatıp durmayın...Kendi ekmeklerine yağ sürmek için yapılan danışıklı döğüş bunun adı... 8) bahoo :D

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
İsmail YÜCE' Alıntı:
Kardeşim bırakın bunları hepsi söylenti, hepsi dedikodu,hepsi rivayet...Aslı yok bu kuş gribinin...Hortlatıp hortlatıp durmayın...Kendi e bahookmeklerine yağ sürmek için yapılan danışıklı döğüş bunun adı... 8) bahoo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...