Herşey için teşekkürler.....

thunderbolt

Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
Şenol
Abilerim ve kardeşlerim,
Uzun bir aradan sonra askerlik tecilimi bozdurmaya karar vermiştim. Şubat ayında başvurup muayenemi olduktan sonra beklemekteydim. Cuma günü askerlik şubesine gittim ve 26 Mayıs'ta görev yerimi öğrendim. Burdur 58. Piyade Alay Komutanlığı.....
Sizlerle paylaşmak istedim. Herşey için sağolun. Çok değerli bilgilerini bizlerle paylaşan Abilerime sonsuz teşekkürleri borç bilirim. İyiki varsınız.....

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
en mutlu  ve  en kutlu  yere  gidiyorsun ALLAH  yar  ve  yardımcın olsun....lakin  bu zamanda ve  bu hükümet sağolsun insanda ne vatan ne  millet sevgisi bıraktı  içerimizde kalan  vatan sevdası millet  saten kömürcü makarnacı olmuş  :) şahsi görüşüm ve  gerek  meclisteki  köpekler  gerekse  imralıdaki  köpekten  ultimaton olan  bir  hükümetin  iktidar olduğu ve  ona sırf kömür ve makarna  uğruna çalışan bir millete hangi sevgi ile nasıl bir  millet sevgisi barındırabilirki........keza  askere  giden  her TÜRK genci bunu  daha  net  idrak etmiştir  edecektir......

nitekim emniyet müdürüne  tokat atan,haburdan indirip padişahlar  gibi karşılatan,TÜRKİTE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE bdp denen köpek zihniyetli sözde millet vekillerden secim vaadi olarak özerklik te  bulunan ve dahası......bunlara  hiç bir şekilde tepkisini en net ve kati bir şekilde sesini çıkarmayan barzani talabani  abd  ve ab  köpeği olan bir hükümete oy veren  çıkarcı menfaatcı bir  millete hangi  ve  nasıl bir sevgiyle vatan vazifesini icraa edebilirsinki  lakin  MİLLET HAİNSE  VATAN  NE  YAPSIN,TOPRAK NE  YAPSIN.....

VE  DÜNDE  BUGÜNDE  VE YARINDA OLDUĞU GİBİ  YÜCE  TÜRK TOPRAKLARINI  KORUYACAK VE  KOLLAYACAK  OLAN  TÜRK MİLLETİ VE  TÜRK MİLLİYETÇİSİDİR.....HER  NE  KADARDA  MENFAATCI  VE BEDDAH OLSALARDA.......ALLAH  TÜRKÜ  KORUSUN VE  YÜCETSİN  NE  MUTLU TÜRKÜM DİYENE  VE DİYEBİLENE............

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
allah tez zamanda hayırlısıyla tezkere almanızı nasip etsin allah askerlikten devlet büyüklerinin akrabau talükatlarınında nasiplenmesini kaçamayacakları günlerin gelmesini adili mutlak allah cc den dilerim

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
hayırlı tezkereler inşallah kazasız belasız yapıp gelirsiniz

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Hayırlı teskereler. Allah sorunsuz gidip gelmeyi nasip eder inşaallah

metkuy

Uzman Üyemiz
Hayırlı teskereler , yanılmıyorsam öğretmensiniz ve 18 gün Burdurda kaldıktan sonra kalan askerliğinizide iyi bir okulda tamamlamanızı dilerim.

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Hayırlı teskereler... Bnede tecilimi bozdum 5 eylülde gidiyrum yrim daha bellli değil 15 mayısta üretimhanemi arkadaşıma devredecem bu beni çok üzüyor :( ne emeklerle kurmustum  :( Geldiğim zaman daha iyisini kuracam İNŞALLAH ...

thunderbolt

Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
Şenol
Herkese teşekkür ediyorum.
Burası tam bir aile ortamı. Güzel ve seviyeli insanlarla hoş bir site....
İyi dilek ve temennileriniz için sağ olun....