"Hiç bir kimseye zerre ağırlığınca haksızlık edilmiyecektir bu hayvanda olsa"

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Kendilerine medeniyet gördüklerini söyliyen
    ama medeniyetten zerre fikirleri olmayan müslümanları cani katil diyen hayvanlar

Esas yüzlerini burda gösterdiler asıl cani katil bunlardır

"Unutmayalımki hiç bir kimseye zerre ağırlığınca haksızlık edilmiyecektir bu hayvanda olsa"

ECCO COME SI FANNO LE PELLICCE (Grazie per sempre - Animalisti Italiani)

Adı
MUSTAFA
Soyadı
KALKANLI
Bugün bu videoyu başka yerde izlemiştim sabah iş yerindeki herkesede göstermiştim dehşet verici bir video italyanlar sanırım hayvanları canlı canlı derisini yüzüyorlar zaten selehattin abi avrupa fransada insan hakları diyor ama insan hakları ile alakaları yok..

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
çinliler, italyanlar fransızlar , bütün avrupa ve amerika hepsinin yaptığı şey bu
alayınızının ecdadını...

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Söyleyecek kelime bulamıyorum.!!!. 2.dk dan sonrasını izleyemedim

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Gündeme bakarsak hiç kimse nasibini almış değil malesef.
Mesela kurban keseriz biz inancımız gereği,bir turist izlemeye koyulur,kan tutar,bayılır,basınımız bunu gündeme taşır 'turist bayıldı' diye.Bayılma sebebini öyle bir verirler ki,sanki kurban olan kuzunun derisi canlı canlı yüzülmüş,her yer kan deryası olmuş.
Veya vejeteryan denilen garip bir grup Taksim de valiliğin vermiş olduğu saçma sapan izinle Kurban kesimlerini protesto eder 1 hafta boyunca.Oysa bu kansızlar,yıl başında kesilen hindiler için kıllarını kıpırdatmaz,veya kaynar suya canlı canlı atılıp pişirilen ve restaurantlarda dünya paraya servis edilen ıstakoz için,oysa bu da canlı.Veya İspanya da olimpiyatlar için öldürülen sokak köpekleri için.Veya bu arşiv görüntüleri için.
Kimi hayvan severler boyutu öyle abartır ki kendi aralarında yaptıkları toplantıda kameralara karşı 'bunlarda insan' diyebiliyor,veya kimileri bu hayvanlar üzerinden dinsizliği öne çıkarıyor.Önce kendi içimizdeki,hayvan mertebesinden daha aşağı olan insanlarımızı onarmamız lazım.
Hayvanın mertebesi belli,insanın ki belli,insan hayvana sahip çıkmalı eziyet etmemeli ama sahip çıkarken de asla onu insan mertebesine çıkarmamalı ki denge bozulmasın.

Allah bize ne zalim olma hakkını vermemiş,hayvanla aynı ölçü de yaratmamış,bize akıl vermiş bunu da doğru yolda kullanmak gerekir.Aksi halde hayvandan daha aşağı kalır yanımız olmaz.

sooner

Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
BİLGİ
Animalisti Italiani bir hayvan hakları kuruluşu videoda yer alan logoları yanlış anlaşılmasın, orda işkenceyi yapan Çinlilerdir. Sonuna kadar seyrettim ama başım ağrımaya başladı, Rabbim ahirette hesabını görür inşallah!

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
VAHŞET TİR BU Yapanlar  cezasını bulur işlh

emreemre123

Üyemiz
Adı
EMRE
Soyadı
ARIÇ
Video nun 2. dakikasından sonrasını izleyemedim dayanamadım bu ne ya böyle insanları görünce yemin ederim insanlığımdan utanıyorum bunu yapan insan gece yastığa başını koyduğunda hiç mi rahatsız olmaz pes ya Allah islah etsin...

ozgurdemirbas

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Demirbaş
Bu adamları assalar biryere derilerini gözüm kırpmadan yüzerim. Gram acımam. Katli vacip. Bu adamları kesmemek insanlık suçu.

Salih KARAVUŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
KARAVUŞ
allahım sana oyle bır dua edıyorum kı oyle kalpten soyluyorum kı bunu ancak sen gorur sen anlarsın ınsallah ben bu yazıları yazarken o mahlukatlar senın tarafından bu dunyadakı butun canlıların yuzu suyu hurmetıne cezalarını cekerler. bılıyorum kı cezeların en buyugunu ancak sen verebılırsın ben bu mahlukatları sana havale edıyorum yarabbı. amin

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
ŞİMDİ BURADA ÇOK ŞEY YAZMAK İSTİYORUM.AMA ARAMIZDA KÜÇÜK KARDEŞLERİMİZ DEĞERLİ ABLALARIMIZ VE HERŞEY DEN ÖNEMLİSİ BÜYÜKLERİMİZ VAR.ANLADILAR ONLAR ONU. :p 8)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
allahım sana oyle bır dua edıyorum kı oyle kalpten soyluyorum kı bunu ancak sen gorur sen anlarsın ınsallah ben bu yazıları yazarken o mahlukatlar senın tarafından bu dunyadakı butun canlıların yuzu suyu hurmetıne cezalarını cekerler. bılıyorum kı cezeların en buyugunu ancak sen verebılırsın ben bu mahlukatları sana havale edıyorum yarabbı. amin      http://www.fturka.com/hadisler/94838-hadis-i-seriflerde-hayvan-sevgisi.html

Eyyup27

Üyemiz
Adı
Eyyup
Soyadı
Kartal
Allah hayvanlara insanlar gibi zekilik vermemiştir.Hayvanlar eger yardıma muhtaçsa yardım etmeliyiz.Ama Böyle Şerefsiz,Halsiyetsiz İnsanlarda İşgence Ediyor.. Birde Avrupa Birliginden Söz Ederler.. Lağamdaki FARE BİLE BUNLARDAN DEGERLİ..

mehmetbayram

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
bayram
VİDEOYU SONUNA KADAR İZLEYEMEDİM BİLE BASKA BİŞEY YAZMIYORM YAZIKLAR OLSUN BÜYÜK BİR EFESLE KINIYORUM.....

gtatas

Takipçi Üyemiz
Adı
Gürcan
Soyadı
Tataş
Valla ağladım nedir bu böyle herifler canlı canlı yüzüyor vicdansız şerefsizler.Tamamını da seyredemedim.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
ben fazla izleyemedim.içim el vermedi allah belalarını versin. insanlıkla alakaları yok bunların. hayvanlar bile avını yakaladıklarında ilk önce boğuyorlar.daha sonra yiyiyolar bunların allah belasını versin.