Hiç bişey yokken kuşum ısırmaya başladı :D

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Merhaba dostlar hepinize selam olsun :) Kuş yaklaşık 2 aydır bende yerli mavi seriden bir yavru. Aldığımdan beri hiç ısırma huyu yoktu . Ama 1-2 gündür kafese elimi soktuğumda ısırmaya çalışıyor. Bu kızışmaya başlamasından mı yoksa tüye girdiğinden mi olur ? Teşekkürlerimi sunarım :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
sizden bir başkası  siz yokken zarar vermiştir tedirgindir sizi tanıdıgından  sizin zarar verip vermeme konusunda emin olmak için bu hareketi yapıyordur muhtemelen

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
İstemedigi bir sey yaparsaniz isirir bnm kusumda ben ne yaparsam merak edr yanima gelir. Elime cagiririm gelir hatta konusturmayi dahi basardim ama isine gelmedigi zaman veya istemedigi zaman elimi uzattigimda ve hafif israrci olunca isriyor hafifce gelmek istediginde direk geliyor. Asiri sert isirmiyorsa sorun yoktur. Asiri sert isiriorsa sizi tehtit olarak algiliyordur....

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Tüyde veya rahatsız olabilir.Rahatsız edilmemek için elinizi uzaklaştırmak isteyebilir.Slm

Adı
мυтℓυ
Soyadı
αяѕℓαη∂σgαη
Kardeşim erkekse yapar bndede Çift var dişiye elimi tam yanına Koyuyorum ısırmıyor erkek ısırıyor.

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Tüyde veya rahatsız olabilir.Rahatsız edilmemek için elinizi uzaklaştırmak isteyebilir.Slm
Sanırım tüyde Sıddık abi tüy döküyo bu aralar. Şimdi eve geldim kusmaya başladı haftada 2 kez vitamin veriyorum ama en son verdiğimden 2 gün geçti. Ne yapabilirim bu konuda ?