Hint Bülbülü Hakkında Sorular.

mertsever

Uzman Üyemiz
Adı
MERT
Soyadı
SEVER
Kardeş sen en iyisi ne yap biliyormusun havlu selpağı al bunları uzunlamasına ince bir şekilde kes ve sonra kafese içine koy ordan onlar alır yuvaya taşır.

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
Birazını koyun ilgi çeksin gerisi er gün az az koyun erkek taşır eğer eş olduysalar dişide yardım eder.

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
Semih AYTEKİN' Alıntı:
Tepeli üretimim hüsranla sonuçlandı.Dişi tepelimi kayıp ettim
Geçmiş olsun ama pes etmek yok erkeğin yanına klasik bir dişi alırsın olur biter ondanda tepeli alma şansın var böylece kendi taşıyıcılarını üretirsin.

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
% 40 tepeli alma şansı var ama taşıyıcıda alırsın onun yavruları tepeli verecektir taşıyıcı kuş daha değerli olur.

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
Hint bülbülü üretimi yapmaya kesinlikle karar verdim ve bayramdan sonra hint bülbülü çiftlerimi alıyorum 4 çift alarak başlıcam üretime sonra üretimi çogaltıcam. Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen çok acemi olarak baslıcam.

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Valla uğur bende karalıyım.Tepeli çok üretmek istiyorum bakalım bayramdan sonra takımı 3`lersem güzel olacak

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
ben 3 takım düz hint bülbülü ile başlıcam ondan sonra arttırıcam tepeliye geçicem jumboya geçicem tecrube edindikten sonra.

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
45*38*30 Boylarındaki kafesler çok büyük gelmez dimi 1 çift hint bülbülü için ? Siz demiştiniz ferah bir ortam oluşturun diye kafesler büyük ve Akıllı yemlikten yem yiyebilirler dimi kuşlar illaki normal yemlik olmasına gerek yok ? Birde mamalarını nasıl vermeliyim mamalıkta mı yoksa çay tabagında yada bir kapta yerde mi ?

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
Bu ölçüdeki bir kafeste kuşlarda yağlanma olmaz ve kuşlar salmada gibi rahat hareket ederler yani faydalı olacaktır. akıllı yemlikte de yiyebilirler bir sorun olmaz mamayı ise bir yemliğin içinde vermeniz iyi olacaktır yavrular dışarı çıkınca mama kaplarında veriniz. Hayırlı olsun güzel bir uğraş olacaktır.

Çağrı SÜPAHÜ

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.youtube.com
Adı
Çağrı
Soyadı
SİPAHİ
Her türlü soruyu cevaplamaya hazırız.
1- Benim hayatım 4 ile 6 yıl sürer. beni beslemeye başlamadan önce iyi düşün.

2- Bana senin benden istediklerini anlayabileceğim süre tanı.

3- Benim içimde güven duygusu uyandır. Ben bununla yaşarım.

4- Bana hiçbir zaman uzun süreli darılma. Beni cezalandırma ve eziyet etme. senin hayatında ailen, işin, arkadaşların ve eğlence var. Benim hayatımda eşim, kafesim ve sen varsın.

5- Arada sırada benimle konuş.Sözlerini anlamasamda bana yönelttiğin sesinin tonunu anlarım.

6- Bana daima nasıl davranılması gerektiğini unutma. Yemimi ve suyumu vermezsen aç ve susuz kalırım. Unutmaki beni beslemeye karar verdiğinde ihtiyaçlarımıda karşılamayı göze almıştın.

7- Bana eziyet etme çok canım yansa bile sesim çıkmaz. Benim seni gagalamadığımı düşün.

8- Bana ''isteksiz, tembel, ötmüyor, üremiyor vs.'' demeden önce iyi düşün. Belki yediğim bişey dokunmuştur. Senin fark edemediğin bir rahatsızlığım olabilir.

9- Sırf yaşlandım diye beni elden çıkartma. Unutma birgün sende yaşlanacaksın.

10-Her anımda ( hastalık, yaralanma, yaşlanma v.s.) yanımda ol. Hemen benden kurtulmaya çalışma veya benim içim kaldırmaz ben görmeden yok edin deme. Benim sorumluluğumu taşıdığını unutma. Benim dünyamda yalnız eşim, kafesim ve sen varsın. Çünkü herşey seninle daha kolay.

Lütfen beni anla..

ALINTIDIR

KUŞLARIN İSTEDİKLERİ

Çağrı SÜPAHÜ

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.youtube.com
Adı
Çağrı
Soyadı
SİPAHİ
Uğur bey çok endişeli görüyorum sizi emin olun kafesin içine yem saklayın onu bulup yerler.Her türlü yem mama yerler.30x30 bile yeterlidir.

NOt; Lütfen benim söylediğim cevapları bir de yakup beye sormayı bırakın yada artık bana soru sormayı bırakın bana güvenmiyorsanız bana soruda sormayın

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
Çağrı SİPAHİ' Alıntı:
Uğur bey çok endişeli görüyorum sizi emin olun kafesin içine yem saklayın onu bulup yerler.Her türlü yem mama yerler.30x30 bile yeterlidir.

NOt; Lütfen benim söylediğim cevapları bir de yakup beye sormayı bırakın yada artık bana soru sormayı bırakın bana güvenmiyorsanız bana soruda sormayın
yok yok olur mu yaa sadece fikir alış verişi yapıyorum zaten forumda bu konuyla ilgili bir siz birde yakup bey var yapmayın lütfen ne yaparız biz yoksa :(
yanlış anladınız yani beni k.bakmayın olur mu.