Hint Bülbülü Hakkında Sorular.

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
Hayır asla nasıl benim bilgim sınırsız değilse senin ve herkesin öyle hak vermek lazım. Davranışınız için teşekkürler.

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
yok yok öle bişey düşünmeyin lütfen. Ben sadece bilgi alışverişi yapmak istedim onun da düşüncelerini ögrenmek istedim. Yoksa ikinizinde bilgileri çok önemli benim için.

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
Çağrı bey güzel bir paylaşımdı bir yerde okumuştum bundan 4 ay önce herkesin okuması ve bilmesi gereken bir olay onlarda düşünüyor yaşıyor bizden tek farkları onlar bize muhtaç onları doğasından almak ile bizde bu sorumluluğu aldık.

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
ewet çok dogru bu yola çıkarken onların da birer canlı ve bizlerde onların sorumlulugunu almayı göze aldık. Tabiki onları en üst sıtandartlarda yaşam sahası sunmayı planlıyoruz

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
Birde kafama takılan bir soru var. Yuva konturolnu nasıl yapıcaz ?
Birde hasır harici bir yuvalık önere bilir misiniz.

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
Teşekkürler ama şöle bir durum var hasır yuvalıga alışkın kuşlar ona yavru yaparlar mı bilmiyorum. İlk olarak hasır yuvalıkta deneme yapıcam sonra kontrolde felan zorlanırsam bu tarz bir yuvalıga geçerim.

E

elaziz2316

Guest
    Hasıra alışkınlar belki biraz daha geç alışır. Ama eni sonu üreme dürtüleri onları alıştıracaktır.

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
teşekkür ederim yakup bey. birde kuşlar geldigi andan itibaren mi yuvalıgı asmalıyım yoksa kuşların ortama alışmasını beklemeli miyim.

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Uğur getirdiğin gibi yuvalık takma yuvaya alıştıktan sonra yuvayı tak hemen üreme faliyetleri başlar:::::::::::::::D

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
Yahya SAYIN' Alıntı:
Zebralarda en ideal kullanabilecegimiz yuvalık...En uygunda Ankara dostpet den başka bir yerde bu yuvalığı bulamazsın.Geçen ay ben bir miktar getittirdim...Çok kullanışlı ve temizliğide süper...
Yuvalıga alışmaları felan sorun oldu mu. Yani sorun yaşadınız mı.

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
Bu yuvada sorun olmaz bende kendi yaptığım dıştan takma yuvalarla % 40 lık üretim yapıyorum çiftlerim de var.