HIRSIZLARA DİKKATTT

erhanbudak

Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
BUDAK
Emrah MUSAYIN' Alıntı:
Arkadaşlar bu sabah hırsızlık olayı başıma geldi.Bursa Duaçınar mahallesinden 40-50 adet civarı kızışmış eşe gelmeye hazır ve 1 takım jumbo 1 adet 40*40 kafesi ile birlikte çalındı.Bursada pet shop işleten ve muhabbet üretimi yapan arkadaşların bilgisi olsun. Eğer ellerine bu şekilde kuş düşenler olursa lütfen bana bilgi versinler.Herkes önlemini alsın hırsızlar artık muhabbet kuşlarının peşine düşmüşler.Benim canım yandı siz değerli dostların canı yanmasın.Konuya ilgi gösteren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Hırsızlık 08.12.2011 gece 04:00--06:10 saatleri arası gerçekleşmiştir.

Emrah MUSAYIN
Tel:0535 455 06 55
geçmiş olsun

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
geçmiş olsun işallah hırsızlar yakalanır ve kuşlarınıza kavuşursunuz
millet şaşırmış artık

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
sadık 33' Alıntı:
emrah kardeş gecmiş olsun inşallah kuşları bulursun .insan verdiği emeğe acıyor.
Bursalı olarak ben 1-2 petshopa haber verdim hırsızlık olmuş diye . yanlız kuşlarda bilezik vs. varmı en azından denk gelirse ordan tanınır kuşlar.

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Arkadaşlar hepiniz çok sağolun.Aman herkes dikkat etsin.Benim canım yandı kimsenin yanmasın.Bu saatten sonra büyük bir ihtimalle o kuşlar çıkmaz ama hayırlısı.İnşallah yakalanırlarda davacı olabiliriz.Ben artık kuşları geçtim başkasının canını yakmasınlar diye cezalarını almalarını istiyorum.Kuşlara gelince jumbolarda bilezik var.35 izmir serinofile kayıtlı kuşlar.jumbo erkek sarı parçalı dişi ise turkuaz yeşil mutasyon bir kuştu.diğerlerinin içinde sarı parçalı, beyaz, yeşil, mavi karışık kuşlar vardı.4 aylıktan 1,5 yaşına kadar olan kuşlar.bazıları yavru yapmış kuşlar dinlenmeleri için salmaya salmıştım.herkese ilgisinden dolayı teşekkürler.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Büyük geçmiş olsun. Gerekli önlemler alınmazsa bu sıralar hırsızların gözdesi muhabbet kuşu ve kanaryalar oldu

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Büyük geçmiş olsun. Bunlar emek hırsızı. İnsan olamazlar  neeee

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Büyük geçmiş olsun Emrah.İnşallah tez zamanda bulunur kuşların.
Bu aralar çok olmaya başladı bu tarz olaylar dikkat edip önlemler alınmalı gerçi kilit dostadır hırsıza kilit dayanmaz ama.
Emrah bu arada kuşlarla ilgili olarak bilezik v.s. ayırt edici özellikler var mı dostum.
Bir de dükkanları ve pazarı sıkı tut...

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Öncelikle gemçiş olsun çok üzüldüm. Bu insanlara herhangi bir ceza verilmediğinden sanki kendi kazanmış gibi milletin, canını malını kolayca gasp ediyorlar. Bu tür insanlar (şu mubarek gunde söylüyorum) çoluğundan çocuğundan bulur. İnsanlar ne emeklerle bişeyler yapmaya çalışıyor gece demiyor gündüz demiyor. Logardaki pislik değerinde olmayan biri gelip senin emeğine göz dikiyor... Yazık yazık... crazy

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Bilal abi çok sağol öğütlerin için.Kuşların özelliklerini üstte yazdım.Yarın pazar var Bursada.Pazarda olacağım inş bişi çıkar.tanıdığım tüm petshoplarada haber verdim ama bi gelişme yok.

E

elaziz2316

Guest
    Emrah, çok çok geçmiş olsun. İnşallah hiçbir üretici arkadaşımızın başına bu tür hadiseler gelmez.

mehmetbayram

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
bayram
emrah bey gerçekten bukadar emek sarfedipte böyle bir olaya maruz olmaktan mütevellit size geçmiş olsun dileklerimi iletirim