sadık 33
Üyemiz
emrah kardeş gecmiş olsun inşallah kuşları bulursun .insan verdiği emeğe acıyor.
BAYRAM AKYILDIZ' Alıntı:ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.. İNŞALLAH KISA SÜREDE KUŞLARINIZ BULUNUR..
geçmiş olsunEmrah MUSAYIN' Alıntı:Arkadaşlar bu sabah hırsızlık olayı başıma geldi.Bursa Duaçınar mahallesinden 40-50 adet civarı kızışmış eşe gelmeye hazır ve 1 takım jumbo 1 adet 40*40 kafesi ile birlikte çalındı.Bursada pet shop işleten ve muhabbet üretimi yapan arkadaşların bilgisi olsun. Eğer ellerine bu şekilde kuş düşenler olursa lütfen bana bilgi versinler.Herkes önlemini alsın hırsızlar artık muhabbet kuşlarının peşine düşmüşler.Benim canım yandı siz değerli dostların canı yanmasın.Konuya ilgi gösteren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Hırsızlık 08.12.2011 gece 04:00--06:10 saatleri arası gerçekleşmiştir.
Emrah MUSAYIN
Tel:0535 455 06 55
Bursalı olarak ben 1-2 petshopa haber verdim hırsızlık olmuş diye . yanlız kuşlarda bilezik vs. varmı en azından denk gelirse ordan tanınır kuşlar.sadık 33' Alıntı:emrah kardeş gecmiş olsun inşallah kuşları bulursun .insan verdiği emeğe acıyor.
Aynen katılıyorummurat_denizli' Alıntı:çok geçmiş olsun.inşallah bulunur soysuzlar...