HIRSIZLIK !!! Ve bir emeğimin bitişi ...

Caner TOPCU

Takipçi Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
TOPCU
Merhaba sevgili saygı değer abilerim ve kardeşlerim ,

27/02/2011 tarihi itibariyle yaklaşık olarak 7-8 senedir amatör yada profesyonel olarak yapmaya çalıştığım üreticiliğim son günü oldu . Küfür edip yada gereksiz argo kelimeler sarfedip kendimi yormak istemiyorum.Üretimhaneme girip 26 çift kuşumu çalan ve bunlarla yetinmeyip kafeslerine kadar toplayan Ş.... benim yazdıklarımı burdan okuyorsa eğer . Umarım o kuşları kendi ellerimle buldugumda karşımda duracak cesaretin olur . Elimde sadece 5 tane sattıgım yavrum kalmıştır . Ve Şahin GÜNGÖR abimden damızlık yapmak amacıyla aldıgım yavrum vardır . İsteyen arkadaşlara kuşlarım satılıktır .

Şimdiye kadar olan yardımlarınıza teşekkür ederim ...

Sevgi ve saygılarımla kendinize iyi bakın .

İyi forumlar ..

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Gerçekten üzücü bir durum.. Caner bey, dilerim tez zamanda kuşlarınıza kavuşursunuz.
  Zaman içerisinde başka örneklerini de gördük; Malesef taş uzaktan gelmiyor..  :(  :(

taner arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
arslan
Arkadaşım çok geçmiş olsun,hepimizin korkusu bu ama malesef bunu yapabilen kanı bozuklarda var. Ama sen yinede kuş üretim şevkini kırma eğer bakmaya devam edicem dersen benden sana 1 takım kuş hediye eminimki diğer arkadaşlarımızdanda yardımcı olan çıkacaktır gerçekten çok üzüldüm :(

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Kelimelerin anlamsız olduğu bir an inşallah kuşları bulursun iyi olsun olmasın herşeyde bir hayır vardır belki yıllar sonra hatırlanacak böyle birşey olmuştu sonra tekrar başladım şimdi zirvedeyim diyebilmen temennisiyle...

saygılarımla

calvus

Üyemiz
Arkadaşım çok geçmiş olsun bu olayları duymak en can sıkıcı olay
bundan sonra bu tür olayların yaşanmaması dileğiyle

Caner TOPCU

Takipçi Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
TOPCU
Çalınan emeğime mi yanmalıyım ? Giden bunca senememi ? :(:( Kendimden çok kuşlarıma zaman ayırdım onlarla vakit geçirdim .. Bazen karnım aç gezdim onlara bakabilmek için . Bunca sene bunca emek ama bi anda uçup gitti :( Bunu yapan Ş... Allah karşıma çıkarmasın kuşlarımı ya bulmuş olurum yada bulamamış ama onlara şuan yapmak istediklerimi anlatmak bile az gelir . Bu işi tabiki bırakmam istemem ama elimdeki son emek bunlardı . Bu Şahin abimiz en son şahidimdir hatırlar ki cebimdeki son paramı bile işe zar zor gidebilcekte olsam ondan aldıgım yavruya yatırmıştır . Ve artık herşey benim için bitti . Bundan sonra bu işe devam etmek istesemde şuan için devam edemiyeceğim . Herkeze teşekkürler ..

Zorbey

Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
akbulut
Çok üzüldüm ,gerçekten kelimeler yetersiz kalıyor.. Allah sabır versin

varminator

Uzman Üyemiz
Adı
Selçuk
Soyadı
YILMAZ
Geçmiş olsun Caner bey,

Zamanında evin balkonunda güvercin bakıyordum 3. kata çıkıp onları çaldıktan sonra kendi mustakil evim olana kadar vazgeçtim bu sevdadan...bu sebeple bırakma sebebinizi anlıyorum.insanda heves bırakmıyorlar. muhabbet kuşlarının çalındığı durumunu ilk defa duyuyorum ve çok üzüldüm. ama bunun için gelişi güzel bir durum oluşmamıştır muhakkak ön analiz yapılmıştır.Allah böyle insanlara geçit vermesin...çok geçmiş olsun...

motifcan

Uzman Üyemiz
Gerçekten üzüldüm geçmiş olsun :(..
Allah bir şekilde o hırsız yada hırsızlardan çıkaracağına inanıyorum..

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
çalınan kuşu bi an önce ellerinden çıkarmak isteyeceklerdir kuşları bi kafese doldurmuşlarsa o mahaldeki banka vs dükkanın kameraları mutlaka çekmiştir geçmiş olsun diyorum ve sizi mutlaka birileri izletip ona göre organize olmuşlardır mutlaka gören vardır.en kısa sürede yakalanır inş.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
öfkemden ve hiddettimden ne  yazacağımı  bilemiyorum............. :( :mad:    sinirden gözlerim doldu  adi heref  ş..izz  bide  bunun  gibiler  baba  olacak karaktersiz ler.....ALLAH (CC)  BİLDİĞİ  GİBİ YAPSIN VE  AKIL İHSAN ETSİN  EĞER  BU RADA  İSE  BİR AN ONCE YAPTIYI ANLAYIP  CANER  ABİNİN EMEĞİNİ GERİ İADE  EDER..LANETLİYORUZ  BU  YARATIĞI.... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

uyan group

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
UYAN
Caner kardeşim büyük geçmiş olsun senin adına çok üzüldüm,inanırmısınız gece olupta gözlerim kapandığında hep aklıma getiriyorum acaba üretimhanemi patlatırlarmı diye o yüzden bugünlerde alarm taktırmayı dahi düşünüyorum.

Kardeşim bugün sana oldu yarın bizlere olmayacağı ne malum,sakın şevkini kaybetme ve bildiğin yolda devam et eğer bunun için şahsım adına yapabileceğim bir şey olursa lütfen üretimhanemin kapısı ardına kadar açık.
Her ne kadar tanışmasakta...........

Caner TOPCU

Takipçi Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
TOPCU
uyan group' Alıntı:
Caner kardeşim büyük geçmiş olsun senin adına çok üzüldüm,inanırmısınız gece olupta gözlerim kapandığında hep aklıma getiriyorum acaba üretimhanemi patlatırlarmı diye o yüzden bugünlerde alarm taktırmayı dahi düşünüyorum.

Kardeşim bugün sana oldu yarın bizlere olmayacağı ne malum,sakın şevkini kaybetme ve bildiğin yolda devam et eğer bunun için şahsım adına yapabileceğim bir şey olursa lütfen üretimhanemin kapısı ardına kadar açık.
Her ne kadar tanışmasakta...........

Hepinize ayrı ayrı iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim .
Öncelikle üretimhanem yol üzerinde yada o tarz bir yerde olmadıgı için kamera kaydına baktırma gibi bi durumum malesef söz konusu değil  :'( Elimden geldiği kadar bunun peşini bırakmayıp elbet bulucam o adi insaları .

Mustafa abi ayrıca sana çok teşekkür ederim . Dediğin gibi her ne kadar tanışmasakta yaptığımız bir telefon görüşmesinde bile sana ne kadar saygı duyabilecek bir insan oldugumu tarif etmeme yetti . hepinizden Allah razı olsun . Şuan maddi durumum yok . Ama elimde kalan 5 yavruyu satıp ya bu işi hiç yapmamayı düşünüyorum yada kendime 1-2 çift alıp herşeye yeni baştan başlamayı . ama şuan ki durumda nereye gelebilirim . ne kadar ilerliyebilirim zor görünüyor :( :( inanın yazacak birşey bile bulamıyorum ...

Saygılarımla ..