HIRSIZLIK !!! Ve bir emeğimin bitişi ...

yylmz

Üyemiz
Adı
YUSUF
Soyadı
YILMAZ
Kardeş geçmiş olsun.Çok üzüldüm.Caner kardeşimden yakın zamanda kuş almıştım.Bu sayede kendisiyle tanışmıştık.Hatta olaydan önce msj atmıştı abi kuş lazım olursa temin ederim diye. Duyunca kendi kuşlarım gitmiş gibi üzüldüm.Bu işi yapanın Allah belasını versin.Tekrar geçmiş olsun kardeş.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Büyük geçmiş olsun Caner. Allah benzeri olayların tekrarını yaşatmaz inşaallah.

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
kardeşim büyük geçmiş olsun söylenecek söz yok ama şunuda unutma bu derdini sıkıntınıda yine kendin atlatacaksın dimdik durup yıkılmadan pes etmeden namerde inat namusuzluğa inat

özcan gök

Takipçi Üyemiz
Adı
özcan
Soyadı
gök
abi çok geçmiş olsun öncelikle bence bi cok abilerimin dediği gibi pes edip bırakma lütfen bende 3 çift var 1 çiftini sana seve seve veririm istanbuldayım.

murat06

Yeni Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
Kocaoğlu
Caner hocam gerçekden bu başlığı görünce şoke oldum diyebilirim. Gerçekden üzücü bir olay umarım bu işi bırakmazsın da gerekli önlemleri alarak yavaş yavaş devam edersin. Çünkü bunca bilgi birikim edinmek kolay değil elimizden yardım amaçlı birşey gelirse ne mutlu...
Geçmiş olsun...

Selcuk San

Yeni Üyemiz
Adı
Selcuk
Soyadı
San
Caner bey büyük geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda kularınızı bulursunuz.

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Caner konuyu yeni gördüm çok geçmiş olsun.Çok üzüldüm.Malesef böyle ş.r.f.s.zler çıkıyor ve insanın onca emek harcayarak meydana getirdiği şeyleri bir anda yok ediyorlar.Adamların kalbinde ALLAH korkusu yokki bu işi yapmasın.Bu dünyada herkes kendine yakışanı yapar herkes kendine yakışacak şekilde yaşar.Onlarda bunu yapıyorlar.

Caner TOPCU

Takipçi Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
TOPCU
Merhaba sevgili abilerim ve kardeşlerim ,

Kusura bakmayın biraz geç yazabildim işten yeni geldim ve bu umut dolu destekleyici mesajlarınızı görünce bi nebzede olsa iyi oldum . herkeze tek tek cevap yazamadıgım için öncelikle herkeze teşekkür ederim .

Üretimhanem bir çiftlik evindeydi . Ve bunun etrafı genellikle köy yolu olduğu için herhangi bi banka yada mobese kamerası malesef yok :( yada evin yakınlarında evler yok :(

Kendi emeğinden bana yardım amaçlı kuş gönderebileceğini söyleyen tüm abilerime teşekkür ederim . Maddi açıdan üzülmedim asla bu olaya . Çünkü ben bu işi hiçbir zaman ticaret amaçlı yapmadım . Üzülmiyim diyorum ama onca geçen sene onca uğraş onca emeğim gitti .  Eve geldiğimde güzel bi olayla karşılaştım hem üzüldüm hem sevindim . Yıllardır alışveriş yaptığım mahallemizdeki petshop cu bir abim 2 çift kuş bırakmış eve . ALLAH ONDAN RAZI OLSUN . Bu olay acımı dindirmek yerine biraz deşti çünkü şuan evde bu kuşlara bakarken kendi emeklerim kendi canımdan cok sevdiğim kuşlar aklıma geldi . :(

ALLAH' tan tek dileğim şuan sadece bu şerefsizleri bulabilmek .

Herkeze tekrar tekrar teşekkür ederim .

Sevgi ve saygılarımla ,

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Arkadaşım geçmiş olsun sen çok sinirlen o şahıs veya şahıslarla bilemeyecem kuşları çalarken üstüne varsaydın bu durundan daha kötüsü olabilirdi ALLAH muhafaza  sabır sabır  senden daha önemli hiç bir şey yoktur sen varsan herşey var sen yoksan fazla kafana takmadan araştırarak bulman temennisi ile 48 mekan 06 vatan

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL
Caner Bey, çok geçmiş olsun.İnşallah yapanın yanına bu iş kâr kalmaz.Umarım yapan bulunur.Emeğin bir yerde böyle hayasızlarca heba olması kadar kötü birşey yok.Çok üzücü bir durum.

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
çok üzüldüm caner... ne yazsak boş ama ben devam etmen taraftarıyım biliyorum kolay değil o kadar kuşu kaybetmek ben yardıma hazırım..2 takım kuş benden... tekrar geçmiş olsun arkadaşım

metkuy

Uzman Üyemiz
Caner kardeş çok geçmiş olsun, umarım kuşlarına kavuşursun ve buradan bize yazar hepimizi sevince boğarsın ,  başkasının hakkına el uzatanları lanetliyorum.