Hobi amaçlı başladım ama kopamıyorum

wertyu

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
helvacı
Merhaba değerli muhabbet kuşu aşıkları sitenize üye olalı neredeyse bir yıl oldu muhabbet kuşlarına ilgim her geçen gün her bir yavru her bir yenilik her bir bilgi ile daha da arttı büyüdü onlardan koparmaz hale geldim çoğu zaman beni işimden alıkoydukları bile oluyor bazen hastalarımı bile unutuyorum onlarla uğraşırken; bu arada ben muğla milas da selimiyede  yaklaşık dört yıldır veteriner hekimlik  yapıyorum yıllardır çeşitli hayvanları besledim besliyorum ama muhabbet kuşu aşkı küçük yaşlardan babam sayesinde başladı kendisi yedi yıl söke de profesyonel üreticilik yaptı yıllardır hiç muhabbet kuşsuz kalmadık burada forumda sizlerden çok şeyler öğrendim hekim olarak hiç de hafife alınmayacak bilgiler aldım sizlerden hepinize bunun için çok teşekkürler ayrıca her türlü sorunuza bildiğim öğrendiğim becerebildiğim kadar hepinize yardım etmekten de zevk duyarım şimdilik dört çift aktif çalışan beş çift de damızlık adaylarıma üretime devam ediyorum hepinize bol hayırlı vede sağlıklı üretimler diliyorum....

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hayırlı üretimler. Şimdiden edeceğiniz yardımlardan dolayı teşekkür ederim :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
hep  öyle  olur  :) bende de öyle  durum mevcuttu  şimdi ise  nerde  güzel bir  mubiş görsem alasım geliyorda mağlum ev hali olmuyor  1    2  çift ancak..

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Aynen bende de öle oldu meslektaş abim, bende buradan çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. Siz de elinizden geldiğince hekimlik bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız iyi olur. Malum kuşlarla ilgilenen, uzmanlığı olan pek meslektaşımız yok. İyi forumlar

nnkara

Üyemiz
Adı
NURİ
Soyadı
KARA
tolga tanısıyormuyuz bılmıyorum ama nasıl olsa tanıs cıkarız ben nurı kara mugla mılastan aılemın yarısı selımıyede bırgun goruselım muhabbet edelım mubıslerle ılgılı

wertyu

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
helvacı
Nuri bey selımıyeye geldığiniz zaman mutlaka beklerim canvet veteriner polikliniği

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Allahıma çok şükür, sonunda bizim sitemizde de artık bir veteriner var...ama esas iyi haber kuşlarla ilgileniyor olmanız...umutlarımızı kabarttınız bilginiz olsun  :) Sakıncası yoksa Kliniğinizin telefon numarasını bizimle paylaşabilirmisiniz, en azından acil durumlarda arkadaşlarımız güvenle arayabilecekleri bir kuş sevdalısı veterinere danışma imkanına kavuşurlar.

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Allahıma çok şükür, sonunda bizim sitemizde de artık bir veteriner var...ama esas iyi haber kuşlarla ilgileniyor olmanız...umutlarımızı kabarttınız bilginiz olsun  :) Sakıncası yoksa Kliniğinizin telefon numarasını bizimle paylaşabilirmisiniz, en azından acil durumlarda arkadaşlarımız güvenle arayabilecekleri bir kuş sevdalısı veterinere danışma imkanına kavuşurlar.
+1

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bilgiler paylaştıkça çoğalır herkese hayırlı ve hastalıksız üretimler diliyorum

gökhan0316

Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
çeliktaş
bu hobiyle ilgilenen veteriner arkadaşlarımızın olması güzel haber gerçekten bol sağlıklı  üretimler dilerim ...