Merhaba değerli muhabbet kuşu aşıkları sitenize üye olalı neredeyse bir yıl oldu muhabbet kuşlarına ilgim her geçen gün her bir yavru her bir yenilik her bir bilgi ile daha da arttı büyüdü onlardan koparmaz hale geldim çoğu zaman beni işimden alıkoydukları bile oluyor bazen hastalarımı bile unutuyorum onlarla uğraşırken; bu arada ben muğla milas da selimiyede yaklaşık dört yıldır veteriner hekimlik yapıyorum yıllardır çeşitli hayvanları besledim besliyorum ama muhabbet kuşu aşkı küçük yaşlardan babam sayesinde başladı kendisi yedi yıl söke de profesyonel üreticilik yaptı yıllardır hiç muhabbet kuşsuz kalmadık burada forumda sizlerden çok şeyler öğrendim hekim olarak hiç de hafife alınmayacak bilgiler aldım sizlerden hepinize bunun için çok teşekkürler ayrıca her türlü sorunuza bildiğim öğrendiğim becerebildiğim kadar hepinize yardım etmekten de zevk duyarım şimdilik dört çift aktif çalışan beş çift de damızlık adaylarıma üretime devam ediyorum hepinize bol hayırlı vede sağlıklı üretimler diliyorum....