Hobi amaçlı Show üretimine Başlıyorum

Göktuğ Şanlıtürk

Yeni Üyemiz
Adı
Göktuğ
Soyadı
Şanlıtürk
Merhabalar, Hayırlı Ramazanlar değerli Forum Sakinleri, evimde beslediğim 10'a yakın çek, hollanda, yerli, ingiliz kırması kuşalarımı dağıttım ve 1 ay kadar önce Show kuşları, toplamaya başladım. Henüz yolun çok başındayım. eylül ayına kadar 8 takım daha temin edip, mütevazi bir üretimhane kurmak istiyorum. 1 sene kadar tecrübe kazanmak ve süreci anlamak niyetindeyim. Eğer verimli bir yıl yaşarsam, ikinci yılımda DAmızlık seviyemi yükseltmek ve 1 kategori daha ileride üretime devam etmek istiyorum. Sizlerle 2012'nin ilk aylarında doğan 2 çiftimin ve tek dişimin resimlerini paylaşıyorum. Dominant Parçalı yeşil erkeğim ve opaline gri Mehmet Karakuş'un yavrularından. Mavi Opaline, Gri ve Açık yeşil de Güray Özkul'dan temin ettiğim kuşlar. Hepsi çok sağlıklılar ama damızlık olmak için daha zamanları var. Sevgiler, Saygılar.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Maşallah çok güzel kuşlar İnşallah herşey gönlünüzce olur hayırlı üretimler

Göktuğ Şanlıtürk

Yeni Üyemiz
Adı
Göktuğ
Soyadı
Şanlıtürk
Çok teşekkürler Sezgin Bey, Musa Bey. zor ve meşakatli bir süreç olduğunu ve çok sabır gerektirdiğni biliyorum. Sizlerin de yardım ve tavsiyeleriyle pek çok şey daha kolay olacaktır. Hepinize Hayırlı Ramazanlar.

sooner

Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
BİLGİ
Opal mavi dişi çok kaliteli bir kuş Gürayda iken  yakından gördüm. Altından çok güzel yavrular alacaksınız emin olun. Hayırlı olması dileğiyle.

karaganda

Takipçi Üyemiz
Adı
Kazım
Soyadı
aslan
başarılar ayrıca bu tosuncukların üretiminin daha çok yaygınlaşması dileğiyle pray

Göktuğ Şanlıtürk

Yeni Üyemiz
Adı
Göktuğ
Soyadı
Şanlıtürk
Soner BİLGİ' Alıntı:
Opal mavi dişi çok kaliteli bir kuş Gürayda iken  yakından gördüm. Altından çok güzel yavrular alacaksınız emin olun. Hayırlı olması dileğiyle.
Güray'a bu vesileyle buradan teşekkür etmek istiyorum. Bir aksilik çıkmazsa yeni takımlar almak için kendisini ziyaret edicem. Beğendiğinizi söylemeniz ayrıca bir motivasyon oldu benim için. Teşekkürler Soner BİLGİ.

Göktuğ Şanlıtürk

Yeni Üyemiz
Adı
Göktuğ
Soyadı
Şanlıtürk
Hepinize iyi niyetleriniz için Teşekkür ederim. Sizlerin de yolları açık ve aydınlık olsun.  :)

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Maşallah çok güzel kuşlar İnşallah herşey gönlünüzce olur hayırlı üretimler

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
hayırlı uğurlu olsun, ehli üreticilerden kuş edinmişsiniz, bu yolda devam ederseniz başarınız kaçınılmaz olacaktır.

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Göktuğ abim ne kadar zor koşullar altında ne heveslerle onları temin ettiğini iyi bilirim..onların gelmesini heyecanla beklemen sabaha kadar uyumadan :) bakımını düzenini mama ve yemine verdiğin değeri iyi bilirim..bunların sonucunda inşALLAHherşey gönlünce olacak ve mutlu sona ulaşacaksın abi buna eminim..çünkü hak ediyorsun..

kuşlarına kocaman MAŞALLAHHHH

HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL..

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
MaşaAllah çok güzel kuşlar. İnşaAllah herşey gönlünüze göre olur hayırlı üretimler...

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
Yeşil erkek,Gri dişi, ve mavi opal dişi. Gerçekten 3 üde birbirinden iyi kalitede kuşlar hayrını gör abi.  Bu işe yeni başladığın için teşvik  olarak üst kalitede kuşlar verdim. Şimdi yine bakıyorum resimlere gerçekten başarılı kuşlar olduklarına inanıyorum.Özellikle yeşil erkek ve gri dişinin altından gelecek yavruları merak ediyorum. Ek olarak Mavi opal dişi gerçekten çok başarılı bir dişi. Çoğu erkeği ezecek vasıflarda. Umarım iyi bir erkekle çalışma imkanın olur. Tekrar hayrını görmeni dilerim. İnşallah çıktığın bu yolda başarılı bol bereketli olursun. Senin gibi insanlar bu camiada herzaman olmalıdır.

Saygı ve Sevgilerimle