SELAMINALEYKÜM arkadaşlar uzunca bır araştırmalarım sonucunda sağdan solda gördugum izledıgım topladıgım bilgiler dogrultusunda üretim sektörunde ilk adımlarımı atmış bulunmaktayım.İzmir cerenkafes firması sahibi sayın İlker Özaşar abımizin bana özel olarak yaptıgı pvc kafesi üstü salma altı üretim box şeklinde bır vıtrın gıbı yapıp gönderdıgı ıcın kendısıne ayrıca teşekkur ederım,pvc kafes yaptıracaklara tavsıye edıyorum muazzam bırsey...(ayrıca hesaplıda) uretım box gelınce once işe kuşlarımızı temin etmekle başladık elbette,14 adet 7 erkek 7 dişi kuşumuzu begenerek aldık içimizede sindi maşşallah Allah nazardan saklasın görenler maşşalah dıyor yakında resımlerını cekecegım arkadaslar...yem,mama,aksesuar vs ne lazım ise onlarıda toptan olarak aldım herseyımız tamam Allahın izniyle kuşlarımızı salmaya attık her bırı 45 gunluk ile 60 gunluk arasında,uzunca bır sure bızı beklıyor elbette ama üretim için yavrudan başlamaktan başka care yok kımse yavrulayan kusunu vermez bırak vermeyı nazar deger dıye göstermıyorlar o derece yani.yavrudan aldıkki kuşlarımızı daha ıyı tanıyalım onlar ıle daha ıyı ılgıleneyım,dantel gibi ince eler sık dokurum temızlık olmazsa olmazımdır kuşlara gereken tıtızlıgı gösterecegım,paslı kafes tellerı ,altı pis kuşlar, yem kabukları etrafta olmaz oyle dogada o kuşlar gayet temız ortamdalar evdede uretımhanedede onlara yeterı kadar ılgıyı gostermek gerekır...Allah utandırmasın bu yola girdim bakalım Üretiminiz bol olsun