Hobi Amaçlı Üretime Başladım Çok Yakında Dünya Çapında Konuşulacam :)

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Coşkun ÖZDEMİR' Alıntı:
İstanbu Jumbo Üretici adı altında yazdıgım konuda bana şöyle bir mesaj yazmış;

Konu başlığından da  ''Yakında Dünya Çapında Konuşulacam'' demiş. Siz konuşulmak için bu uğurda  çok çalışmanız gerekiyor. Bilip bilmeden daha yolun başında çıkıp bu şekilde cevap verirseniz 2 gün sonra bu hayalinize elvada edersiniz. Öncelikle bir daha yazmadan 2 kere düşünün. Bu konuda size en güzel cevabım  ''BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ''  olmayalım Kutsal Bey.

Yazdıklarınıza bilerek ayrıntılı cevap vermiyorum. Çünkü araştırıp öğrenmeniz gerekiyor.

E

elaziz2316

Guest
Coşkun ÖZDEMİR' Alıntı:
Bu konuda size en güzel cevabım  ''BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ''  olmayalım Kutsal Bey.
    Doğru söze ne denir ki.  evil_idea

AYDIN CELÜKER

Takipçi Üyemiz
Adı
AYDIN
Soyadı
CELİKER
arkadaşlar tam 4 sayfa yorum yapılmış bu konuya ama bilmem farkındamısınız  konuyu acan KUTSAL SENEKLİOĞLU  arkadaşımızı bir konuyu açerken ki yorumu var  kalan 4 sayfada yok kendisi tabiri caizse  ortaya bir laf atıp gitmiş bu konuya yorum yapıp güncellemeyelim bence yeni konulara yazık oluyor

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Allah utandırmasın.Fakat işimiz dilsiz ve canlı hayvanlar ile.Bence tecrübe en iyisi o da hemen olmuyor.Kuşlarımın tüye girip çıkarmam baya sıkıntı yaşattı.4 ayda aldığım 2 adet SHOW yavru.Onları da gözüm gibi bakıyorum.Allahın izniyle daha yeni düzene sokabildim kümesimi.