Hobi Hanemden Fotoğraflar (Gökhan YILMAZ)

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Üniversite hayatımın son 2 senesini aynı odayı paylaştığım küçük dostlarımın, üniversite bitip memlekete dönünce aklımdaki ufak hobi haneyi biraz olsun kurmaya çalıştım.

Forum da sürekli ustaları takip ettim, gerektiğinde üretimhaneleri ziyaret ettim, yarışmalara katıldım, dürüst mert abilerle tanıştım.

İleride hobiden ziyade yarı-profesiyonel şekilde bu işe atılmadan önce forum aracılığı ile çok güzel bilgiler edindim ve şu an o bilgiler neticesinde gerçekten verim alabiliyorum.

Muhabbet yanında finch türlerine de merak saldım. Değerli üretici abilerimden muhabbet ve finch türlerini temin ettim.

Kümeste yaklaşık 18-20 arası kuş bakıyorum.
Geneli muhabbetten oluşmakta fakat 2 çift ispinoz ve yavruları mevcut.

Birazda resimlere göz atalım ;)
MAŞALLAH

(İlk Resimdeki Çiftin 7 yumurtadan 5'i dolu, ilk ağızda 6 da 1 di.)

(Ali Ünal abimden yavruyken aldığım Dişi-Erkek çift damızlığa eriştiler, yuvaya çok yatkınlar yumurtalar yakında gelecek inşallah)

Dişi Tepeli - Erkek Zebra çiftim. İlk kuluçka da 6 yavru büyüttüler 4 ü sahiplendi 2 si bende. Şu an 8 yumurtası var. MAŞALLAH

Bengal Çiftimin ilk kuluçkası oldu yumurtalar çıktı şu an yavruları büyütüyolar. 4 yavru kendisinin 1 tane de zebralardan kaydırdım.Son yumurta çıkamadı 1-2 güne onu alıcam artık  MAŞALLAH

Kendi Yaptığım SALMA

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Gökhan kardeşim herbirine ayrı ayrı maşallah.
İnşallah herşey gönlünce olur...

PePiPoLLu

Takipçi Üyemiz
Adı
Tamer
Soyadı
Kılıç
keyifle yaptığın belli. Bu heyecanını hiç bir zaman kaybetmemen dileğiyle. Hayırlı ve keyifli üretimler

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
pvc kafesi daper pvc denmi yaptırdın.? Memnunmusun yuvalıklı kafeslerden

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
İyi dilekleri için herkese Teşekkür ederim. Herşey gönlünüzce olsun  ;)

Soner DURMUŞ' Alıntı:
pvc kafesi daper pvc denmi yaptırdın.? Memnunmusun yuvalıklı kafeslerden
Pvc ler daper kafesten yapılma. Kullanışlılık bakımından çok güzel muhabbet için.
Fakat ispinozlarda mecbur yuvalığın deliğini kapatmak zorunda kalıyorum.
Bir de yerim dar görüldüğü üzere salmayla box lar arası mesafe sadece benim geçebileceğim bi mesafe var.
Pvc leri satıp tel kafese dönecem mecburiyetten yerim dar :(

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
maşallah 10 numara olmuş bol üretimler ama seni show jumbolarlada görmek isteriz

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
maşaAllah maşaAllah  okuduğun halde böyle kareler  sergiledin bize bide baya vaktin olmuş olsa ne  olurdu düşünemiyorum.  ellerine sağlık

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
GOKHAN KARDEŞİM MAAŞALLAH HEPSI PIRIL PIRIL ÇOK SAĞLIKLI SENIN GIBI BAKAN GUZELLIKLERDEN NASIPLENMIŞLER ALLAH KALBINE GORE VERSIN
TUNEKLERI BIRIBIRININ USTUNE GELECEK ŞEKILDE KOYMA  GAZETEYI DEVAMLI KULLANMA SALMA ÇOK JANJANLI OLMUŞ IŞIK BOL FAKAT DIREK GUNEŞ GELİYORDA KUŞLARIN KAÇACAK YERI YOKSA YAZIN SIKINTILI OLUR
TUNEKLERIN ALTINA DEVAMLI PİSLEDİKLERİ YERE BIR MIKTAR TALAŞ ATIVER SUPURUNCE YERE YAPIŞMAZ SLM