HOBİ ÜRETİMDEN GÖRÜNTÜLER

a.kalkan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali osman
Soyadı
Kalkan
Merhaba değerli hobi'ci ve Üretici Arkadaşlar 2014 yılı kasım ayından bu yana yavru iken almaya başladığım ve büyüttüğüm muhabbetlerimden bazıları şimdi yumurtaya yatmaya başladı onların görüntüleri beğenilerinize sunarım..
kafes 1

yumurtaları

kafes 2

yumurtaları

Diğer beklemede Olankuşlarımdan bazıları

üretim kafeslerim ve salmam

1 ay önceki hali şimdi boş sayılır

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Maşallah kuşlar ve ortam güzel. Yalnız yanlış anlamayin yuvada granül var sanırım granül yumurtalara zarar verebilir diye  dusunuyorum aynı zamanda yeni çıkan yavruya ve amaçların ayaklarına hatta kuluçkaya yatmasına kadar etkiler diye  dusunuyorum ancak siz daha iyi bir şekilde olumlu sonuç almissaniz durum size kalmış    kafesleriniz ortam çok hoş hayırlı uretimler

a.kalkan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali osman
Soyadı
Kalkan
Cihan AYTAN' Alıntı:
Maşallah kuşlar ve ortam güzel. Yalnız yanlış anlamayin yuvada granül var sanırım granül yumurtalara zarar verebilir diye  dusunuyorum aynı zamanda yeni çıkan yavruya ve amaçların ayaklarına hatta kuluçkaya yatmasına kadar etkiler diye  dusunuyorum ancak siz daha iyi bir şekilde olumlu sonuç almissaniz durum size kalmış    kafesleriniz ortam çok hoş hayırlı uretimler
Henüz ilk yılım üretimde gaziantep'te üretim yapan bir kaç arkadaşda bununla yapıyordu oradan esinlendim sorun olup olmadığını sorduğumda sorunsuz olduğunu söylediler. Teşekkür ederim iyi dilerklerin için