Hobi üretimhanem yakında hizmete girecek..

Levent ACAR

Uzman Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
(24 Ocak 2014)
Selamlar,
Oturduğum apartmanın kullanılmayan kapıcı dairesinde bir odaya talip oldum. Burayı elimden geldiğince mubişlerin yaşayabileceği bir ortama dönüştürecem. Çalışmalarımı fotoğraflarıyla paylaşayım istedim ki bu yola girecek arkadaşlar için belki fikir vermiş olurum.
Pencere doğraması değişecek. Duvarlar ve zemine yalıtım yapılacak, zemine ayrıca seramik kaplanacak. Elektrik sayacımdan aydınlatma ve ısıtma için elektrik çekilecek. Kapının kilit sistemi değişti, boyanacak.

bodyciler38

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
demirçelik
Kardeşim valla bende balkonu kapattırdım güneşi çok alsınlar diye cam balkon yaptırdım ama pimapenden daha soğuk oluyor.Bende senin gibi yalıtım yapıcam inşallah.Bana tavsiyelerin nelerdir ne kadar tutar tahmini yalıtımı

Levent ACAR

Uzman Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
Mustafa DEMİR.' Alıntı:
Kardeşim valla bende balkonu kapattırdım güneşi çok alsınlar diye cam balkon yaptırdım ama pimapenden daha soğuk oluyor.Bende senin gibi yalıtım yapıcam inşallah.Bana tavsiyelerin nelerdir ne kadar tutar tahmini yalıtımı
Ben yalıtım sektöründeyim. Nereye koyacaksınız kafesleri? Ona göre çözüm sunayım .

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
maşallah helal olsun
çoğu üretici sizin gibi titiz ve temiz değil...

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
abi süper emeğine sağlık walla helal olsun üşenmemişsin uğraşmıssın allah gönlüne göre versin. şimdi bu üretimhaneye yakışır güzel kuşlar koydunmu tadından yenmez on numara beş yıldız alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd

bodyciler38

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
demirçelik
Levent ACAR' Alıntı:
Ben yalıtım sektöründeyim. Nereye koyacaksınız kafesleri? Ona göre çözüm sunayım .
Kafesleri duvarlara asacağım.Asıl soğuk tabandan ve camlardan geliyor ne gibi birşey yapmalıyım sizce.

Levent ACAR

Uzman Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.

Mustafa DEMİR.' Alıntı:
Kafesleri duvarlara asacağım.Asıl soğuk tabandan ve camlardan geliyor ne gibi birşey yapmalıyım sizce.
Mustafa kardeşim,
Balkonsa bu bahsettiğin mekan, alt daire izin verirse o daire tavanına alttan mantolama yapın. İzin vermezse balkon tabanına yapacaksınız. Üzerine koruma betonu atmanız lazım. Balkon tabanı yükselecek.
Doğramaları değiştirmeniz gerek, PVC doğrama ısı cam konfor alırsanız daha rahat ısıtırınız ortamı.
Birkaç fotoğraf olsaydı, daha fazla şey söyleyebilirdim.

bodyciler38

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
demirçelik
Levent ACAR' Alıntı:
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.
Mustafa kardeşim,
Balkonsa bu bahsettiğin mekan, alt daire izin verirse o daire tavanına alttan mantolama yapın. İzin vermezse balkon tabanına yapacaksınız. Üzerine koruma betonu atmanız lazım. Balkon tabanı yükselecek.
Doğramaları değiştirmeniz gerek, PVC doğrama ısı cam konfor alırsanız daha rahat ısıtırınız ortamı.
Birkaç fotoğraf olsaydı, daha fazla şey söyleyebilirdim.
Saolasın dediklerini göz önünde bulunduracam  smileki

scdemirbas

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
can
ardahandan sıze selamlar. buralar hakıkaten soguk kuslarınız ıcın en buyuk sorun soguk. siz cozmussunuz. erzuruma yolum dusunca sızı kesın zıyaret edecem. ıyı calışmalar.

Levent ACAR

Uzman Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
Karahan UZUN.' Alıntı:
ziyaretci listesine benide ekleyiniz  RABBİM utanırmasın
Amin üstadım, teşekkürler. Yolunuz düşerse Maltepeye beklerim. Mart ayı içinde açılacak ufak mekanım .)

Teşekkür ederim. Ben seviyorum temiz ve düzenli ortamları. Başladığım gibi devam ederim inşallah sağolun.

Serkan CAN' Alıntı:
ardahandan sıze selamlar. buralar hakıkaten soguk kuslarınız ıcın en buyuk sorun soguk. siz cozmussunuz. erzuruma yolum dusunca sızı kesın zıyaret edecem. ıyı calışmalar.
Serkan kardeşim, ben İstanbuldayım. .))  Yolunuz düşerse beklerim.