Hobihanemin ilk misafirleri Okan ŞENOL, Murat DEMİR arkadaşlar çok teşekkür ederim varlığınız ve sohbetiniz ile beni memnun ettiniz. Ayrıca arkadaşlar elleri boş gelmemiş sağolsunlar. Murat kardeşim bir çift yavru getirmiş. (Gerçi sarının yerini tutmaz ama..) Okan kardeşim de damızlık bir dişi ile geldi. Tekrar teşekkür ederim kendilerine. Ben de elimden geldiğince ağırlamaya çalıştım onları. Tekrar beklerim arkadaşlar.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Bu gün 3. kanarya yavrusu da çıkmış ancak 4. yumurtayı ortasından delmiş anne sanırım, yavruda içinde ölmüş tabi. Ömrü olsaydı yarın gelecekti o da.. Neyse doğal seleksiyon deyip kendimizi avutalım.
Levent Bey masallah hakikaten biz yeni yetistirici adaylarina ilham verici bir paylasim tebrik ederim. Henuz canlim yok aslinda henuz yapabilir miyim onu da bilmiyorum. Iyce ogrenene kadar okumaya devam. Akvaryum hobisinden canli besleme aliskanligim var aslinda yatkinim yetistiricilige ama bu bambaska bisey bol bol tecrube isteyecek gibi hayirlisi olsun insallah muaffak oluruz sizin gibi tekrar Allah nazardan korusun.