Hobihanem (Levent ACAR)

ilkerkozan

Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
kozan
Abi hayırlı olsun. Çok güzel olmuş.sade ve temiz. İnşallah güzel yavrular alırsın da bize de verirsin :) 

Levent ACAR

Uzman Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
Hobihanemin ilk misafirleri Okan ŞENOL, Murat DEMİR arkadaşlar çok teşekkür ederim varlığınız ve sohbetiniz ile beni memnun ettiniz. Ayrıca arkadaşlar elleri boş gelmemiş sağolsunlar. Murat kardeşim bir çift yavru getirmiş. (Gerçi sarının yerini tutmaz ama..) Okan kardeşim de damızlık bir dişi ile geldi. Tekrar teşekkür ederim kendilerine. Ben de elimden geldiğince ağırlamaya çalıştım onları. Tekrar beklerim arkadaşlar.

Murat Demir'in getirdiği yavrular==>

Okan ŞEnol'un getirdiği damızlık==>

Levent ACAR

Uzman Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
Selam Arkadaşlarım, Kardeşlerim.
Box kafesin açılışını nihayet yaptım. (Foroğraflar yarın akşam kısmetse) Salmada birbirine aşık 4 çifti hayırlısınla yerleştirdim. Dişinin biri tüneğe ayağını sürmeden direk yuvaya daldı. :D
Kısmet bakalım Allah yumurtalarını da göstertsin.. :)

Levent ACAR

Uzman Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
Anne-Baba

Anne-Baba

Analı kızlı yatışa devam.. :)

Anne-Baba

Doğmamış yavruya mektup :)

Ramazanın birinci günü gelen mutluluk.. :)

mavilim

Üyemiz
Adı
muhammet
Soyadı
arıkan
Maaşallah çok temiz, ramazan temalı resminiz için de sizi hassaten tebrik ederim.

Levent ACAR

Uzman Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Bu gün 3. kanarya yavrusu da çıkmış ancak 4. yumurtayı ortasından delmiş anne sanırım, yavruda içinde ölmüş tabi. Ömrü olsaydı yarın gelecekti o da.. Neyse doğal seleksiyon deyip kendimizi avutalım.

yasinoktem

Yeni Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
Oktem
Levent Bey masallah hakikaten biz yeni yetistirici adaylarina ilham verici bir paylasim tebrik ederim. Henuz canlim yok aslinda henuz yapabilir miyim onu da bilmiyorum. Iyce ogrenene kadar okumaya devam. Akvaryum hobisinden canli besleme aliskanligim var aslinda yatkinim yetistiricilige ama bu bambaska bisey bol bol tecrube isteyecek gibi hayirlisi olsun insallah muaffak oluruz sizin gibi tekrar Allah nazardan korusun.