+111Sıddık YAMAÇ' Alıntı:Emek verilen herşey güzeldir.Hayırlı üretimler.
+111Sıddık YAMAÇ' Alıntı:Emek verilen herşey güzeldir.Hayırlı üretimler.
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:Emek verilen herşey güzeldir.Hayırlı üretimler.
Hakan DEMİR' Alıntı:Güzel olmuş hayırlı üretimler![]()
Enver kardeşim emeğine sağlık fakat tamamen senin arzu ve isteğine göre tasarlanmış.Unutmamalısın ki doğal bir ortam yaratmak amacımız kafeslerde.Bence birdahaki denemelerinde biraz daha uygun ve doğal ortama uyarlı tasarlarsın.Eline koluna sağlık.Arkadaşların eminim ki önerilerini dikkate alırsın.Hayırlı üretimler.....Bekir ÇOLAK' Alıntı:HOCAM SEN KAFANI YORMA ÇOK KÖTÜ DE OLSA SEN KENDİN EMEK VERMİŞ KAFA YORMUŞ YAPMIŞSIN EMEĞİNE SAĞLIK.TABİKİ OLUMSUZ YORUMLAR OLACAKTIR BU YORUMLARI LÜTFEN BÖYLE İNSANLARI İNCİTEREK YAPMAYALIM ADAMIN İÇİNDEKİ İSTEĞİ ÖLDÜRMEYİN LÜTFEN.BU GİBİ ELEŞTİRME DEĞİLDE DALGA GEÇER GİBİ YORUMLARDAN SONRA ARTIK ÇOĞU KİŞİ KENDİ YAPTGI ŞEYİ SİTEDE YAYINLAMAZ NEDEN KENDİ KENDİNİ EZDİRSİN Kİ BENCE.
teşekkür ederim. Olumsuz yorumlar benim için üzücü değil sevindirici yorumlar dediğiniz gibi dikkate alıp daha güzel kafesler yapmak istiyorum.Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı:Enver kardeşim emeğine sağlık fakat tamamen senin arzu ve isteğine göre tasarlanmış.Unutmamalısın ki doğal bir ortam yaratmak amacımız kafeslerde.Bence birdahaki denemelerinde biraz daha uygun ve doğal ortama uyarlı tasarlarsın.Eline koluna sağlık.Arkadaşların eminim ki önerilerini dikkate alırsın.Hayırlı üretimler.....
Benim düşüncemde öyleydi fakat bi kaç sorun ve tersliklerin çıkması nedeniyle hemde bi kaç kişi yavrular yuvalıkdan çıkması halinde aşağıda olsun dediler ve bu tarz yaptım. zaten 1 2 aya kadar yeni box yapacağım. o zaman sizinde dediğiniz gibi altta yemlikler üstte yuvalıklar olacak teşekkürler.A.Burak SOYDAŞ' Alıntı:ellerine sağlık, güzel olmuş
ama bence yuvalıkları üste yemlikleri alta alırsanız daha da güzel olur....