Hobihanem :)

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
HOCAM SEN KAFANI YORMA ÇOK KÖTÜ DE OLSA SEN KENDİN EMEK VERMİŞ KAFA YORMUŞ YAPMIŞSIN EMEĞİNE SAĞLIK.TABİKİ OLUMSUZ YORUMLAR OLACAKTIR BU YORUMLARI LÜTFEN BÖYLE İNSANLARI İNCİTEREK YAPMAYALIM ADAMIN İÇİNDEKİ İSTEĞİ ÖLDÜRMEYİN LÜTFEN.BU GİBİ ELEŞTİRME DEĞİLDE DALGA GEÇER GİBİ YORUMLARDAN SONRA ARTIK ÇOĞU KİŞİ KENDİ YAPTGI ŞEYİ SİTEDE YAYINLAMAZ NEDEN KENDİ KENDİNİ EZDİRSİN Kİ BENCE.

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
El emeği göz nuru olmuş , insanın kendi yaptığı kadar zevk veren bir şey olamaz
bir dahaki severe daha güzeli yaparsın bu ilk tecrüben olsun.
Allah bol bol üretimler nasip etsin.

A. Burak Soydas

Üyemiz
ellerine sağlık, güzel olmuş
ama bence yuvalıkları üste yemlikleri alta alırsanız daha da güzel olur....

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
HOCAM SEN KAFANI YORMA ÇOK KÖTÜ DE OLSA SEN KENDİN EMEK VERMİŞ KAFA YORMUŞ YAPMIŞSIN EMEĞİNE SAĞLIK.TABİKİ OLUMSUZ YORUMLAR OLACAKTIR BU YORUMLARI LÜTFEN BÖYLE İNSANLARI İNCİTEREK YAPMAYALIM ADAMIN İÇİNDEKİ İSTEĞİ ÖLDÜRMEYİN LÜTFEN.BU GİBİ ELEŞTİRME DEĞİLDE DALGA GEÇER GİBİ YORUMLARDAN SONRA ARTIK ÇOĞU KİŞİ KENDİ YAPTGI ŞEYİ SİTEDE YAYINLAMAZ NEDEN KENDİ KENDİNİ EZDİRSİN Kİ BENCE.
Enver kardeşim emeğine sağlık fakat tamamen senin arzu ve isteğine göre tasarlanmış.Unutmamalısın ki doğal bir ortam yaratmak amacımız kafeslerde.Bence birdahaki denemelerinde biraz daha uygun ve doğal ortama uyarlı tasarlarsın.Eline koluna sağlık.Arkadaşların eminim ki önerilerini dikkate alırsın.Hayırlı üretimler.....

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı:
Enver kardeşim emeğine sağlık fakat tamamen senin arzu ve isteğine göre tasarlanmış.Unutmamalısın ki doğal bir ortam yaratmak amacımız kafeslerde.Bence birdahaki denemelerinde biraz daha uygun ve doğal ortama uyarlı tasarlarsın.Eline koluna sağlık.Arkadaşların eminim ki önerilerini dikkate alırsın.Hayırlı üretimler.....
teşekkür ederim. Olumsuz yorumlar benim için üzücü değil sevindirici yorumlar dediğiniz gibi dikkate alıp daha güzel kafesler yapmak istiyorum.

A.Burak SOYDAŞ' Alıntı:
ellerine sağlık, güzel olmuş
ama bence yuvalıkları üste yemlikleri alta alırsanız daha da güzel olur....
Benim düşüncemde öyleydi fakat bi kaç sorun ve tersliklerin çıkması nedeniyle hemde bi kaç kişi yavrular yuvalıkdan çıkması halinde aşağıda olsun dediler ve bu tarz yaptım. zaten 1 2 aya kadar yeni box yapacağım. o zaman sizinde dediğiniz gibi altta yemlikler üstte yuvalıklar olacak teşekkürler.

yorum yazan herkese çok teşekkür ederim.