Hobihanem

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Hobihanem hakkındaki görüşleriniz nelerdir.Kuşların genel beslenmesi ne şekilde olmalı.Yavrular en iyi şekilde nasıl çiftleştirilir.İdeal yuvalık ölçüleri ne olmalıdır.Hangi malzemeden olmalıdır.Ustadların değerli yorumlarını bekliyorum
Resimler

Çiftlerim

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Semih maşallah kuşlarında kafeslerinde çok güzel yanlız tünekleri agaç tüneklerle degiştir,diger sordugun tüm soruların cevapları forum içinde ilgili bölümlerde bol bol mevcut biraz araştırma yap.biraz siteye vakit ayır ve topicleri oku,kendi bilgilerine ekle devamı nasılsa gelir..

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
BORA DERİCİ' Alıntı:
Semih maşallah kuşlarında kafeslerinde çok güzel yanlız tünekleri agaç tüneklerle degiştir,diger sordugun tüm soruların cevapları forum içinde ilgili bölümlerde bol bol mevcut biraz araştırma yap.biraz siteye vakit ayır ve topicleri oku,kendi bilgilerine ekle devamı nasılsa gelir..
+1

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
BORA DERİCİ' Alıntı:
+1 sitede üretim için çok yararlı bilgiler mevcut bir konuyu okurken bir çok bilgi edinile bilir.

mango

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
TUNA
Maşallah ama bu fotoğrafları ben daha önce de gördüm gibi özellikle son fotoğraf ?

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Kardeşim aramıza hoşgeldin, Hobihanen çok güzel maşallah. Tüyleri kadar yavru alman dileğiyle.

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Maşaallah

Tşk ederim şahin abi sizlerin sayesinde
Asel ÖZTEKİN' Alıntı:
Kardeşim aramıza hoşgeldin, Hobihanen çok güzel maşallah. Tüyleri kadar yavru alman dileğiyle.

Çok tşkler abicim.İnşşallah büyütürüz
cengiz KAYMAK' Alıntı:
bol yavrulu günler geçirmen dileğiyle maşallah kuşlarınada
Değerli yorumlarınız için tşk ediyorum