Yahya SAYIN
Uzman Üyemiz
Mehmet bey ben göremedim ama bunun İnşallah su sistemi vardır.Yoksa içerdeki havayı kurutur ve üretim için risk yaratır...Yani nem sıfır olur diye düşünüyorum...
abi izalasyonlu bir yerse 40-50 m2 yide ısıtır izalasyon yoksa 15 m2 nin ancak soğuğunu kırar sürekli 2000 watt yanar ayda 100-150 tl arasıSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Bu yağlı radyotörleri kullanan arkadaşlardan ricam 1 tanesi kaç metrekareyi ısıtır ve aylık kaç para yakar deneyen arkadaşlar bunu belirtirse iyi olur
+1Ahmet SALMAN' Alıntı:abi izalasyonlu bir yerse 40-50 m2 yide ısıtır izalasyon yoksa 15 m2 nin ancak soğuğunu kırar sürekli 2000 watt yanar ayda 100-150 tl arası
Ahmet güzel tespit etmişsin.Ahmet SALMAN' Alıntı:abi izalasyonlu bir yerse 40-50 m2 yide ısıtır izalasyon yoksa 15 m2 nin ancak soğuğunu kırar sürekli 2000 watt yanar ayda 100-150 tl arası
Ben üretimhanede ufo kullanıyorum benim üretimhane aynı zamanda işyerim aynı elektrik sayacından işyerimin aydınlatılması,üretimhanemin gündüz otomatik aydınlatılması,yanımda çalışan arkadaşların ve benim yazıhanenin ısıtılması hep aynı sayaç bu ayda sürekli çalıştı gelen fatura 247 tl aslında kuş sayısı fazla olunca kuşların vucut ısılarınında üretimhaneyi sıcak tuttuğunun farkındayım aynı olçülerde ve aynı yerde boş olan üretimhanemle dolu olan üretimhanenin ısıları bayağı farklıkinzavas' Alıntı:peki selahattin abi sizin şuan ki ısıtma sisteminiz nedir ?