İKİ GÖZDE KAPALI

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Yavuz ama hergün başka kuşta ortaya çıkıyor. Göremezsem 1 gün içinde ölüyor. Sanki dediğin gibi bir virüs var ama göz rahatsızlığı değil. Gözlere en son tahribat yaparak kuşu öldürüyor. Gözlemim bu şekilde.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Evet haklısın. Buda çok iyi gözleme dayanıyor. Her sabah 6 da kalkıyorum. Demekki 5 falan yapacağız artık. Hijyene dah fazla önem vermek lazım.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Bu gün gittiğimde bir tane daha vardı. Elime aldım, halsiz kalmış, kimbilir ne zamandır yem yemiyor. Açmaya çalıştım. Biraz narin biraz sertle karışık tek gözünü açtım, sonr diğeriyle baya uğrştıktan sonra onu da açtım. Açınca hemen kendine geldi. Sanki gözlerine yapışkan sürülmüş gibiydi. Gözüne baktım herhangi bir rahatsızlığı yok. yaşarma veya kızarıklıkta yok.
Çok geçmiş olsun, eczanelerde gözler için zararsız krem olabilir bence bunları sür ondan sonra açmayı dene.Kremden sonra zannedersem kapanmaz...

E

elaziz2316

Guest
    Mehmet bey, bulaşıcı bişeye benziyor. Belki kümesde bir bakteri oluşmuştur. Eğer kuşları 1-2 gün başka bir yere aktarma durumunuz varsa, bence kuşları aktarın ve komple kümesi sıkı bir dezenfekte işlemine tabii tutun. Kuşlarada etkili bir antibiyotikle de işi sağlamlaştırın derim. İnşallah fazla yayılmaz.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Yok 1 kere daha oldu. onu da kurtardım. Allaha şükür 1 haftadır görmedim.

metkuy

Uzman Üyemiz
Mehmet bey ben geçen gün Ahmet SALMAN beye, dezenfektan olarak biyodin kullandığımı ve her hafta kafeslerin içi dahil her yere sıktığımı söylediğimde, kafeslerin içine sıkma kuşların gözüne gelirse gözü kapanabilir demişti , acaba sizin kuşlardada bu tarz bir sorun olmuş olabilirmi .