İlaç Bilgisi Yada Kullanan Var mı?

By-Leon

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
samet
Soyadı
uzun
depomin = Kızıştırıcıymış kullanan varmı arkadaşlar tavsiye veya kimse kullanmasın diyen varmı aranızda henüz kullanmadık sadece bilgi topluyoruz?

cesamolin = bu ilaçta ishal için çok etkiliymiş aynı şekilde kullanan iyi veya kötü bir etkisini göre varmı ?

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
enginersin' Alıntı:
ben 1 yıldır mubiş besliyorum elimin erdiğince kuşlarım verdiğince üretim yapıyorum ancak şimdiye kadar 1 kere vitamin kullandım adınıda unuttum iç parazit işin bir ilaç aldım hiç kullanmadan çöpe attım işin kısası ilaca pek yanaşmıyorum kızıştırmak için nijer tohumu isal için önlem olarak ( şimdiya kadar hiç olmadı inşallah bundan sonrada olmaz ) mamalarını haşlanmış patates ile yapıyorum haftada 1 kez kuşlarım ve ben gayet mutluyuz birde banyo ve suluklarına haftada 1 kez elma sirkesi , maden suyu, ve limon katıyorum onlarıda suluklarına 3-4 damla kadar
+1

By-Leon

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
samet
Soyadı
uzun
enginersin' Alıntı:
ben 1 yıldır mubiş besliyorum elimin erdiğince kuşlarım verdiğince üretim yapıyorum ancak şimdiye kadar 1 kere vitamin kullandım adınıda unuttum iç parazit işin bir ilaç aldım hiç kullanmadan çöpe attım işin kısası ilaca pek yanaşmıyorum kızıştırmak için nijer tohumu isal için önlem olarak ( şimdiya kadar hiç olmadı inşallah bundan sonrada olmaz ) mamalarını haşlanmış patates ile yapıyorum haftada 1 kez kuşlarım ve ben gayet mutluyuz birde banyo ve suluklarına haftada 1 kez elma sirkesi , maden suyu, ve limon katıyorum onlarıda suluklarına 3-4 damla kadar
bizde hiç bir şekilde ilaçla destek vererek verim yükseltmiyoruz arkadaşlar sadece merak ettiğim duyduğum bu ilaçları kullanan varmı nedir ne değildir diye sormak istedim tabiki önce titiz temizlik iyi beslenme güzel bir bakım ve ortamın onların istediği gibi olması sonucunda zaten ister istemez verimli bir üretimhane olur ancak sorduklarım sadece meraktan ibaret saygılar

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Arkadaşlar, kuşlar bizim emir erimiz değil. Onları tıkmışız 40 x 40 lık kafeslere. Bari ihtiyaçlarını karşılayın. Onların vitamin eksikleri de var, mineral eksikleri de, parazit ilacına da ihtiyaçları var. İnsanları da yanlış yönlendirmeyin.

tuna.sec

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
tuna
Soyadı
akgün
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Arkadaşlar, kuşlar bizim emir erimiz değil. Onları tıkmışız 40 x 40 lık kafeslere. Bari ihtiyaçlarını karşılayın. Onların vitamin eksikleri de var, mineral eksikleri de, parazit ilacına da ihtiyaçları var. İnsanları da yanlış yönlendirmeyin.
bravo.işte mehmet kıdır budur.çok haklısınız.arkadaşlar depomin dediğiniz ilaç kızıştırıcı değil,mineral takviyesidir.ambalajının üzerini okursanız orada yazan mineral takviyelerini ne ile karşılayabileceğinizi hesaplamanızı öneririm.basit bir örnekle size izah edeyim.vücudun günlük c vitamini ihtiyacı 50 kg.portakala denk gelir.(insan vücudu).kuşlarında vitamin ve mineral eksiklikleri vardır.takviye etmezseniz bir süre sonra telafi edilemez hasarlarla karşılaşırsınız.elinizdeki kuşlardan ne kadar verim aldığınızda bunların takviyesi ile alakalıdır

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
tuna akgün' Alıntı:
bravo.işte mehmet kıdır budur.çok haklısınız.arkadaşlar depomin dediğiniz ilaç kızıştırıcı değil,mineral takviyesidir.ambalajının üzerini okursanız orada yazan mineral takviyelerini ne ile karşılayabileceğinizi hesaplamanızı öneririm.basit bir örnekle size izah edeyim.vücudun günlük c vitamini ihtiyacı 50 kg.portakala denk gelir.(insan vücudu).kuşlarında vitamin ve mineral eksiklikleri vardır.takviye etmezseniz bir süre sonra telafi edilemez hasarlarla karşılaşırsınız.elinizdeki kuşlardan ne kadar verim aldığınızda bunların takviyesi ile alakalıdır
+13258 :)

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Mehmet Kıdır' Alıntı:
+1

gurhun_ayaz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Gürhun
Soyadı
Ayaz
Depomin: Kuşların mineral ihtiyacını karşılar. Birçok mineral içerir ve bu minerallerin kuşların vücudunda daha iyi emilmesini sağlayan metiyonin ve lizin amino asitleri bulunur.

Cesamolin: Antibiyotiktir. İshali keser ama ishal bakteri kaynaklıysa keser, eğerki kuşun herhangi bir iç organı zarar görmüşte o yüzden ishalse onu kesmez ve hatta daha kötüye bile götürebilir kuşu.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Mehmet Kıdır' Alıntı:
mehmet e katılıyorum  doğru ilacı kullanmak dozajı iyi ayarlamak lazım çorba yapmamaya dikkat etmeliyiz birde şu var ilaçsız sorun yoksa ileridede sorun olmayacaksa en iyisi bu istisnalar kaideyi bozmaz

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Mehmet Abi niyetim kimseyi yanlış yönlendirmek felan değil yanlızca arkadaşıma ne gibi bir besleme programı yaptığımı yazdım vitamin eksikliği tabiki olacaktır bunu ilaç yerine doğal besinler ile takviyelemek bence daha doğrudur diye düşünüyorum yanlışta düşünüyor olabilirim bunu daha kibar bir yazı ile iletirsen daha mennun olurum bukadar sert bir mesaj yazmana gerek yoktu saygılar

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Niyetim kimseyi kırmak değil, yazdıklarından dolayı biraz günah keçisi gibi oldun farkındayım, sözümde sana değil ama bazı vatandaşlar kuru yemle, kuşlardan verim almaya çalışıyor. Mama bile onlar için angarya. Eğer o kuşların bakımını üstlenmişsek, onların her türlü ihtiyaçlarını karşılamak zorundayız. Eş olmak, yumurtlamak, dünyaya bir can kazandırmak, yavru bakmak bunlar çok kolay şeyler değil. Onlar bizden razı olsun ki dünyada ve ahirette meyvesini yiyebilelim.

By-Leon

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
samet
Soyadı
uzun
Teşekkürler arkadaşlar hepinize tek tek 2metre karelik salmada bakıyorz kuşlarımıza gerekli ilaçları destek vitaminleri herşeyleri var ve tabiki bunları sürekli değil haftada bir kaç gün uyguluyoruz kesinlikle yeni kuş sokmuyoruz içlerine şimdiye kadar ishalden 4-5 kuşumuz öldü ancak son ishal olan kuşumuzu kurtardık buda bize tecrübe oldu artık ishalden korkmuyrz olabilcek sebep ve koşularıda ortan kaldırdık zemin minnex denilen bir malzemeyle kaplandı ve sürekli temiz herkese sağlık mubişler ve iyi üretimler şimdiden