ilanlarda durum değişiklikleri !...

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
arkadaşlar bu site değerli insanların barınabildiği bir site ilk başta bir güven çerçevesi içinde olduğumuzu düşünüyorum ve bu yüzden buradayım bu düşüncemizde varoldukça burada olacağız inşallah

fakat bir sıkıntı var çeşitli ilanlar veriliyor güzel birbirimize yardımcı oluyor alışveriş yapılıyor fakat ilanların son durumlarından neden haber verilmiyor fiyat yükseliyor ,satış durduruluyor,vb. farklı durumlarda ilanı açan arkadaşlar tarafından ilan  güncellenmiyor veya durum bildiren en son yorum yazılmıyor,amaç ne olabilir diye düşünüyorum mesela fiyat ilan veren arkadaşın kafasında yükseliyor ama sitedeki ilana bakıyor hesabını yapıp arıyorsun karşında farklı bir fiyat veya durum herneyse artık lütfen ilanlarımızın son durumlarını bildirelim güncelleyelim yada yönetici arkadaşlardan rica edelim ilanımızı kaldırtalım...!!

işini hakkıyla helaliyle yapan ustalarıma saygılar

tuna.sec

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
tuna
Soyadı
akgün
cihan aytan beye katılıyorum,verilen ilanlar takip ediliyor.ilan sahipleride son durumlar hakkında bilgilendirme yapmalılar ki dengeli ve düzenli bir sistem oturabilsin.

yalvaclı

Uzman Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
TÜRKER
cihan bey dogru yere parmak basmışsınız
serkan kardeşim bu işi ne kadar maddi destek için yapsakta her yönetici abilerin başka meslekte calıştıgınıda unutmayalım

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Cihana katılıyorum, kötü niyetten değilde üşengeçlikten olduğunu düşünüyorum. Bazı arkadaşlar var, burayı öncelikle paylaşım sitesi değilde satış sitesi gibi gören veya görmeye çalışan. Eeee 2000 kişi olmuşuz herkesin huyu kendi huyum gibi olacak değil tabi. Hoşgörülü olup, sineye çekmekten başka çaremiz yok.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Cihana katılıyorum, kötü niyetten değilde üşengeçlikten olduğunu düşünüyorum. Bazı arkadaşlar var, burayı öncelikle paylaşım sitesi değilde satış sitesi gibi gören veya görmeye çalışan. Eeee 2000 kişi olmuşuz herkesin huyu kendi huyum gibi olacak değil tabi. Hoşgörülü olup, sineye çekmekten başka çaremiz yok.
valla abi bakıyorsun üye olmuş  ilk iletisi satılık  kuş ilanı tuhaf yani satılık ilanklarında dikkat ettiğim bir nokta kişinin ileti sayısı olmaya başladı bakıyorumki baya olmuş heh diyorum bu arkadaş br çok şeyi buradan okumuş öğrenmiş tecrübe kazanmıştır hepsi bir yana vicdanı yumuşamıştır

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
pekala ilan veren kişi kendi ilanını kapatabilme gibi bir olay yapılamazmı acaba yani ilan açan üye açmış olduğu ilanı kendisi kapatabilme gibi bir şey tabiki birde yönetici tarafından kendi açtığımız ilanı nasıl düzelme yeri varsa birde silme yeri koyulamazmı tam bu konularda detay bilmediğim için bu işlerin ehli arkadaşlar yardımcı olurlar heralde