Çilem hanım sanırım bu uygulama birkaç aydır var. Fakat üretici için üzücü bir uygulama. Yarışmalardada hep dernek üyelerine öncelik var ilan açmada olduğu gibi. Bu tabuyu biran evvel yıkmak lazım. Herkes dernek üyesi olacak diye bir kural yok sonuçta. Maddi geçimini belkide sadece kuş satarak sağlayan üyeler var. Bu yüzden herkese eşit davranılsın Selahattin Bey.Çilem ERDEM' Alıntı:Bu kuralın farkında değilim Selahattin Bey gerçekten kusura bakmayın ama sanki daha önce böyle bir şey yoktu da yeni mi kondu bu uygulama?
Sayın Recep Bey,dünden beri derneğin yaptığı uygulamalardan rahatsızlığınızı belirtiyorsunuz size açıklamada yapıldı ama bir değişiklik yok sanırım.Ben dernek üyesi değilim.Ama yarışmalara da katılıyorum ve kazandığımda oluyor.Ben kendi açımdan yazıyorum site yönetiminin vs hiç bir alakası yoktur.Recep Nuri YENİAY' Alıntı:Çilem hanım sanırım bu uygulama birkaç aydır var. Fakat üretici için üzücü bir uygulama. Yarışmalardada hep dernek üyelerine öncelik var ilan açmada olduğu gibi. Bu tabuyu biran evvel yıkmak lazım. Herkes dernek üyesi olacak diye bir kural yok sonuçta. Maddi geçimini belkide sadece kuş satarak sağlayan üyeler var. Bu yüzden herkese eşit davranılsın Selahattin Bey.
Arkadaşım gayet güzel yazmış ağzına sağlık.. alkisdSercan TOPÇU' Alıntı:Sayın Recep Bey,dünden beri derneğin yaptığı uygulamalardan rahatsızlığınızı belirtiyorsunuz size açıklamada yapıldı ama bir değişiklik yok sanırım.Ben dernek üyesi değilim.Ama yarışmalara da katılıyorum ve kazandığımda oluyor.Ben kendi açımdan yazıyorum site yönetiminin vs hiç bir alakası yoktur.
Hep diğer site şöyle böyle diye yazmışsınız.Diğer sitedeki tüm bilgiler buradan kopyala-yapıştır açık ve seçik anlaşıyor.Oradaki yarışmalar buradan görülüp uygulanmaya başlandı.Yapılan yarışmalarda ortada.Artık nereden nasıl para kazanacaklarını bilmiyorlar sanırım kullanıcı statülerini bile hiç bir özellik olmaksızın yüksek fiyatlara satışa çıkardılar.Neyse konumuz orası değil sadece bilginiz olsun dedim.
Gelelim buraya,şahıs yeni üye oluyor hop ilk mesaj satış ilanı in misin,cin misin neyin nesi belli olmayan kişiler siteyi satış sitesine çevirdiler.Maddi geçimini kuştan sağlayanlar diye bir ibareniz var ne güzel işte eğer bundan sağlıyorlarsa ticari ilanlar bölümü tam o kişilere göre...
Hangi ilanlar Ticari İlan sayılır
1 - Toptan ekipman ve malzeme satışları
2 - Perakende ekipman ve malzeme satışları
3 - Devamlı toptan kuş satışları
Kimler Ticari İlan verebilir
imalatçılar
toptancılar
petshop işletmecileri
serbest ticaret yapanlar
devamlı toptan kuş satan toptancı veya üreticiler
Bu sitenin de giderek artan ciddi giderleri var sonuçta.Sonuç olarak bu site satış sitesi değil.Yinede normal kullanıcılara satış kapalı değil.Daha ne tabusu yıkılacak acaba ?
Sercan kardeşim ben diğer site ile burayı kıyaslamıyorum. Sadece dernek üyeleriyle normal üyeleri kıyasladım. Ayrıca diğer siteden "DOLANDIRICILIK" damgası yiyerek banlanmış olman o siteyi karalamanı gerektirmez.. Ben ne o siteyi nede burayı savunmuyorum. Ben o siteye üye dahi değilim. Sadece dışarıdan gördüklerimle yorum yaptım. Herneyse tartışma ortamı yaratmanın bir manası yok güzel kardeşim. Kim ne ilan veriyorsa versin ne zaman onaylanıyorsa onaylansın banane yahuuSercan TOPÇU' Alıntı:Sayın Recep Bey,dünden beri derneğin yaptığı uygulamalardan rahatsızlığınızı belirtiyorsunuz size açıklamada yapıldı ama bir değişiklik yok sanırım.Ben dernek üyesi değilim.Ama yarışmalara da katılıyorum ve kazandığımda oluyor.Ben kendi açımdan yazıyorum site yönetiminin vs hiç bir alakası yoktur.
Hep diğer site şöyle böyle diye yazmışsınız.Diğer sitedeki tüm bilgiler buradan kopyala-yapıştır açık ve seçik anlaşıyor.Oradaki yarışmalar buradan görülüp uygulanmaya başlandı.Yapılan yarışmalarda ortada.Artık nereden nasıl para kazanacaklarını bilmiyorlar sanırım kullanıcı statülerini bile hiç bir özellik olmaksızın yüksek fiyatlara satışa çıkardılar.Neyse konumuz orası değil sadece bilginiz olsun dedim.
Gelelim buraya,şahıs yeni üye oluyor hop ilk mesaj satış ilanı in misin,cin misin neyin nesi belli olmayan kişiler siteyi satış sitesine çevirdiler.Maddi geçimini kuştan sağlayanlar diye bir ibareniz var ne güzel işte eğer bundan sağlıyorlarsa ticari ilanlar bölümü tam o kişilere göre...
Hangi ilanlar Ticari İlan sayılır
1 - Toptan ekipman ve malzeme satışları
2 - Perakende ekipman ve malzeme satışları
3 - Devamlı toptan kuş satışları
Kimler Ticari İlan verebilir
imalatçılar
toptancılar
petshop işletmecileri
serbest ticaret yapanlar
devamlı toptan kuş satan toptancı veya üreticiler
Bu sitenin de giderek artan ciddi giderleri var sonuçta.Sonuç olarak bu site satış sitesi değil.Yinede normal kullanıcılara satış kapalı değil.Daha ne tabusu yıkılacak acaba ?
Aynen kardeşim gelmişsin yeni üye olmuşsun yazdığın mesajların çoğu siteyi kötülemek sen en iyisi dediğin gibi kim ne yapıyor sa yapsın SANANE :-\Recep Nuri YENİAY' Alıntı:Sercan kardeşim ben diğer site ile burayı kıyaslamıyorum. Sadece dernek üyeleriyle normal üyeleri kıyasladım. Ayrıca diğer siteden "DOLANDIRICILIK" damgası yiyerek banlanmış olman o siteyi karalamanı gerektirmez.. Ben ne o siteyi nede burayı savunmuyorum. Ben o siteye üye dahi değilim. Sadece dışarıdan gördüklerimle yorum yaptım. Herneyse tartışma ortamı yaratmanın bir manası yok güzel kardeşim. Kim ne ilan veriyorsa versin ne zaman onaylanıyorsa onaylansın banane yahuu![]()
Afedersinde Dolandırıcılık damgası yiyerek derken neyi kastediyorsun ? Açıklarmısın acaba ?Ayrıca bu ithamını kanıtlayamazsan sizinle yasal yollardan görüşeceğiz...Recep Nuri YENİAY' Alıntı:Sercan kardeşim ben diğer site ile burayı kıyaslamıyorum. Sadece dernek üyeleriyle normal üyeleri kıyasladım. Ayrıca diğer siteden "DOLANDIRICILIK" damgası yiyerek banlanmış olman o siteyi karalamanı gerektirmez.. Ben ne o siteyi nede burayı savunmuyorum. Ben o siteye üye dahi değilim. Sadece dışarıdan gördüklerimle yorum yaptım. Herneyse tartışma ortamı yaratmanın bir manası yok güzel kardeşim. Kim ne ilan veriyorsa versin ne zaman onaylanıyorsa onaylansın banane yahuu![]()