İlanların bekletilmesi....

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
İlanlarım 3 gündür onay bekliyor olarak gözüküyor acaba sebebi nedir? İstemeden uymadığım bir kural olduysa tarafıma bildirilmesini rica ediyorum....

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Aşağıda ilan verme aralığı belirtilmiş ayrıca hollanda,ingiliz,şhow jumbo diye 3 tane ilan ayrı,ayrı aynı zamanda ilan vermişsiniz buranın kuş satış sitesi olmadığını ayrıca belirttik 

Satış ilanları derneğimiz ve kulübümüz üyeleri hariç admin onaylıdır.
Formata ve Şablona göre verilmeyen ve resim olmadan yayınlanan kuş satış ilanları silinir. ilanlar onaylanmaz
Formata uygun verilen satış ilanları ertesi gün kilitlenir.yirmi gün sonrada silinir.
Satış ilanı veren arkadaşımız 2.vereceği ilanını enaz bir hafta aralıkla vermesi gerekmektedir.
Satış ilanları günde 2 adet olarak yayımlanmaktadır diğerleri sırada beklemektedir. 
Satış ilanı vermeden önce resimlerinizi hazırlayın
Satış ilanı veren derneğimizin ve kulübümüzün ve sitemizin tüm üyeleri Şablona uymaları gerekmektedir

FORUM SİTEMİZ SATIŞ İLANI SİTESİ DEĞİLDİR 
BU SİTENİN ADMİNİ BURDA SATIŞ İLANLARININ ONAYLANMASI İÇİN CİHAZ BAŞINDA BEKLEMEMEKTEDİR.

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
Bu kuralın farkında değilim Selahattin Bey gerçekten kusura bakmayın ama sanki daha önce böyle bir şey yoktu da yeni mi kondu bu uygulama?

Adı
Recep Nuri
Soyadı
YENİAY
Çilem ERDEM' Alıntı:
Bu kuralın farkında değilim Selahattin Bey gerçekten kusura bakmayın ama sanki daha önce böyle bir şey yoktu da yeni mi kondu bu uygulama?
Çilem hanım sanırım bu uygulama birkaç aydır var. Fakat üretici için üzücü bir uygulama. Yarışmalardada hep dernek üyelerine öncelik var ilan açmada olduğu gibi. Bu tabuyu biran evvel yıkmak lazım. Herkes dernek üyesi olacak diye bir kural yok sonuçta. Maddi geçimini belkide sadece kuş satarak sağlayan üyeler var. Bu yüzden herkese eşit davranılsın Selahattin Bey.

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Recep Nuri YENİAY' Alıntı:
Çilem hanım sanırım bu uygulama birkaç aydır var. Fakat üretici için üzücü bir uygulama. Yarışmalardada hep dernek üyelerine öncelik var ilan açmada olduğu gibi. Bu tabuyu biran evvel yıkmak lazım. Herkes dernek üyesi olacak diye bir kural yok sonuçta. Maddi geçimini belkide sadece kuş satarak sağlayan üyeler var. Bu yüzden herkese eşit davranılsın Selahattin Bey.
Sayın Recep Bey,dünden beri derneğin yaptığı uygulamalardan rahatsızlığınızı belirtiyorsunuz size açıklamada yapıldı ama bir değişiklik yok sanırım.Ben dernek üyesi değilim.Ama yarışmalara da katılıyorum ve kazandığımda oluyor.Ben kendi açımdan yazıyorum site yönetiminin vs hiç bir alakası yoktur.

Hep diğer site şöyle böyle diye yazmışsınız.Diğer sitedeki tüm bilgiler buradan kopyala-yapıştır açık ve seçik anlaşıyor.Oradaki yarışmalar buradan görülüp uygulanmaya başlandı.Yapılan yarışmalarda ortada.Artık nereden nasıl para kazanacaklarını bilmiyorlar sanırım kullanıcı statülerini bile hiç bir özellik olmaksızın yüksek fiyatlara satışa çıkardılar.Neyse konumuz orası değil sadece bilginiz olsun dedim.

Gelelim buraya,şahıs yeni üye oluyor hop ilk mesaj satış ilanı in misin,cin misin neyin nesi belli olmayan kişiler siteyi satış sitesine çevirdiler.Maddi geçimini kuştan sağlayanlar diye bir ibareniz var ne güzel işte eğer bundan sağlıyorlarsa ticari ilanlar bölümü tam o kişilere göre...

Hangi ilanlar Ticari İlan sayılır

1 - Toptan ekipman ve malzeme satışları
2 - Perakende ekipman ve malzeme satışları
3 - Devamlı toptan kuş satışları

Kimler Ticari İlan verebilir

imalatçılar
toptancılar
petshop işletmecileri
serbest ticaret yapanlar
devamlı toptan kuş satan toptancı veya üreticiler

Bu sitenin de giderek artan ciddi giderleri var sonuçta.Sonuç olarak bu site satış sitesi değil.Yinede normal kullanıcılara satış kapalı değil.Daha ne tabusu yıkılacak acaba ?

hasan alagöz

Takipçi Üyemiz
Sercan TOPÇU' Alıntı:
Sayın Recep Bey,dünden beri derneğin yaptığı uygulamalardan rahatsızlığınızı belirtiyorsunuz size açıklamada yapıldı ama bir değişiklik yok sanırım.Ben dernek üyesi değilim.Ama yarışmalara da katılıyorum ve kazandığımda oluyor.Ben kendi açımdan yazıyorum site yönetiminin vs hiç bir alakası yoktur.

Hep diğer site şöyle böyle diye yazmışsınız.Diğer sitedeki tüm bilgiler buradan kopyala-yapıştır açık ve seçik anlaşıyor.Oradaki yarışmalar buradan görülüp uygulanmaya başlandı.Yapılan yarışmalarda ortada.Artık nereden nasıl para kazanacaklarını bilmiyorlar sanırım kullanıcı statülerini bile hiç bir özellik olmaksızın yüksek fiyatlara satışa çıkardılar.Neyse konumuz orası değil sadece bilginiz olsun dedim.

Gelelim buraya,şahıs yeni üye oluyor hop ilk mesaj satış ilanı in misin,cin misin neyin nesi belli olmayan kişiler siteyi satış sitesine çevirdiler.Maddi geçimini kuştan sağlayanlar diye bir ibareniz var ne güzel işte eğer bundan sağlıyorlarsa ticari ilanlar bölümü tam o kişilere göre...

imalatçılar
toptancılar
petshop işletmecileri
serbest ticaret yapanlar

Bu sitenin de giderek artan ciddi giderleri var sonuçta.Sonuç olarak bu site satış sitesi değil.Yinede normal kullanıcılara satış kapalı değil.Daha ne tabusu yıkılacak acaba ?
Arkadaşım gayet güzel yazmış ağzına sağlık..  alkisd

Adı
Recep Nuri
Soyadı
YENİAY
Sercan TOPÇU' Alıntı:

imalatçılar
toptancılar
petshop işletmecileri
serbest ticaret yapanlar

Sercan kardeşim ben diğer site ile burayı kıyaslamıyorum. Sadece dernek üyeleriyle normal üyeleri kıyasladım. Ayrıca diğer siteden "DOLANDIRICILIK" damgası yiyerek banlanmış olman o siteyi karalamanı gerektirmez.. Ben ne o siteyi nede burayı savunmuyorum. Ben o siteye üye dahi değilim. Sadece dışarıdan gördüklerimle yorum yaptım. Herneyse tartışma ortamı yaratmanın bir manası yok güzel kardeşim. Kim ne ilan veriyorsa versin ne zaman onaylanıyorsa onaylansın banane yahuu  :)

hasan alagöz

Takipçi Üyemiz
Sercan kardeşim ben diğer site ile burayı kıyaslamıyorum. Sadece dernek üyeleriyle normal üyeleri kıyasladım. Ayrıca diğer siteden "DOLANDIRICILIK" damgası yiyerek banlanmış olman o siteyi karalamanı gerektirmez.. Ben ne o siteyi nede burayı savunmuyorum. Ben o siteye üye dahi değilim. Sadece dışarıdan gördüklerimle yorum yaptım. Herneyse tartışma ortamı yaratmanın bir manası yok güzel kardeşim. Kim ne ilan veriyorsa versin ne zaman onaylanıyorsa onaylansın banane yahuu  :)
Aynen kardeşim gelmişsin yeni üye olmuşsun yazdığın mesajların çoğu siteyi kötülemek sen en iyisi dediğin gibi kim ne yapıyor sa yapsın SANANE  :-\

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Afedersinde Dolandırıcılık damgası yiyerek derken neyi kastediyorsun ? Açıklarmısın acaba ?Ayrıca bu ithamını kanıtlayamazsan sizinle yasal yollardan görüşeceğiz...

Dün mini chat box'da yazdıklarının için söyledim bunları,Günay beyde,Selahattin beyde sana gereken cevabı vermesine rağmen burada yine aynı konuyu yazma gereksinimi hissetmişsin. Bende tekrardan yazma ihtiyacı hissettim.

Bu arada teşekkür ediyorum size bilgilendirdiğiniz için diğer site ile ilgilide gerekli yasal işlemi yarın başlatacağım ...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
bence selahattin bey haklı
çilem hanım bu siteyi sadece ve sadece satış sitesi olarak kullanıyor, uzun zamandır böyle....
isterseniz ileti geçmişlerinizi kontrol edin,
sitede bulunma amacınız sadece satış yapmaya çalışmak
tabiki satış ilanıda vereceğiz
ama sadece satış ilanı vermek için bu siteyi kullanmak bana göre yanlış
kusura bakmayın, kim ne der bilmiyorum ama site üyesi olarak bu tamamen kendi fikirlerim, umarım kimse kırılmaz, darılmaz...

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Buradan bu olayı da yazma ihtiyacı hissediyorum.O yüzden Selahattin Bey'den anlayış bekliyorum.Bahsi geçen diğer site yönetimi ile normal konuşmak imkansızlaşmış insanı kandırmaya çalışıyorlar öyle bir ithamda bulunmadık diye.Gerekli yerlere gerekli başvuruları yapacağım yarın hiç şüpheleri olmasın.

Olaya gelirsekde Nisan ayında bilezik satışı için isim yazdırdım (15 Nisan 2013)1ay içinde 500 adete tamamlanması gerektiğini aksi halde iptal edileceğini yazdılar.O şahıslarda bir ses çıkmadığı için bende ihtiyacımı karşıladım. 4 haziran 2013 tarihinde 500 adetin tamamlandığı ve ücretin istendiğini bildirdiler bende ihtiyacımı karşıladım şeklinde geri dönüş yaptım.Forum aracılığı ile ödeme yapmanın zorunlu olduğu aksi takdirde 1 ay siteden uzaklaştırma verileceğini yazdılar.Bende nasıl isterseniz öyle yapın dedim ve bu gün Recep bey'den ''DOLANDIRICI''  damgasını yediğimi öğreniyorum.Bunları o site sahibine söylediğimde ise hemen sitedeki yazıları değiştirmeye kalktı.Konuşmaya kalktık  açtığım her hesabı da kapattı.Yasal işlem başlatacakmış buyursun başlatsın.

Bu sitede o sitenin karalamasını yapıyormuşum gösterin neresinde yapmışım ?

Yarın gerekli şekilde suç duyurusunda bulunacağım hiç merak etme,büyük ihtimal okuyorsundur bunları...