İLK SHOW JUMBO YAVRUM SARI FIRTINA ÖLDÜ

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
ARKADAŞLAR MALESEF AZ ÖNCE GEÇ KALDIM YETİŞEMEDİM KUŞU ANNESİ YUMURTLAYINCA 4 GÜN ÖNCE AYIRDIM FAKAT BİLEMEDİMKİ KUŞ YEM YİYEMİYOR 30 GÜNÜDE GEÇMİŞTİ YUMURTALARA ZARAR VERİR ZANNETTİM FAKAT ÖYLE OLMUYORMUŞ..

MALESEF İLK YAVRU JUMBOM AÇLIKTAN ÖLDÜ ELİMLEDE YEDİRÖİŞTİM MAMASIIN AMA NE CAREKİ OLMUYORMUŞ 

CANIM ACAİP SIKILDI MORAL DERSEN SIFIR

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
başınız sağolsun
üzüldüm adınıza
işallah diğerleri sağlıklı büyür

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Geçmiş olsun arada oluyor böyle şeyler sıkmayın canınızı daha iyileri çıkar yakında inşallah

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Sezgin ANIL' Alıntı:
Geçmiş olsun arada oluyor böyle şeyler sıkmayın canınızı daha iyileri çıkar yakında inşallah
inş abi de acı bir tecrübe oldu hemde cok acı bir tecrübe 35 gündür iyide alışmıştım yavruya valla gözüm doldu sonucta bir kuş ama hayırlısı artık

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Geçmiş olsun. Keşke ayırmasaydınız benimde bir çiftimim yavruları 28-30 günlük şuan 3.yumurtayı yaptı yavrularla beraber kuluçkada yatıyor. çok şükür herhangi kötü bir durum olmadı.

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Umut GENÇ' Alıntı:
Geçmiş olsun. Keşke ayırmasaydınız benimde bir çiftimim yavruları 28-30 günlük şuan 3.yumurtayı yaptı yavrularla beraber kuluçkada yatıyor. çok şükür herhangi kötü bir durum olmadı.
ah kardeş keşke bunu daha önce söyleseydin acemiyim böyle bir sonuc cıktı hastalıktan yada başka bişeyden ölse gam yemezdimde aclıktan olunce kendimi suclu hissediyorum

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Geçmiş olsun.
Sizin bu tecrübeniz bizlerede yol gösterici oldu.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Bayram AKYILDIZ' Alıntı:
GEÇMİŞ OLSUN ...
HER  ÜZÜCÜ OLAY İNSANI TECRÜBELİ YAPAR ...
İNŞALLAH BİR  DAHA BÖYLE  ÜZÜCÜ OLAYLARLA KARŞILAŞMAZSIN ....

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
başın sağolsun çok takılma gidene gitmemesi için diğerleri önlemini al bidahaki sefere önerim dişi  yavruları tüylenmeye başladığı zaman kendisini yumurtlamaya hazırlamaya ve erkekle çiftleşmeye başlayabilir o yüzdende 4-5 güne  de yumurtlayacağı için yavrular yuvadan atlamadan ikinci parti yumurtaları başlamış olacaktır yavrular tüylenip minyatur yetişkin olduklarında annelerini kafesten çıkart babaları bakmaya devam etsin yumurtanın sarısını kullanmamak kaydı ile haşlanmış yumurta beyazı verebilirsin hemen hemen her gün de versen olur sıkıntıyı cıkartan ve çok çabuk bozulup ishal v.b zehirlenme sebebi olan sarısıdır onuda biskuvili mamaya karıştırıp verebilirisn kuşlarına beyazını ayrı ver sarısını mamaya karıştır böylelikle yavrular çok daha hızlı gelişecek ve yuvadan atlama zamanları kısalacaktır haddiden fazla beklediği zaman da anne kuş yumurtlamaya geçip yavrulara zarar veredebilir çok fazla kontrol etmemeni tavsiye ederim ve alışacaksın hiç bir üretimci ilk göz ağrılarını kaybetmeden yenilgiyi kabul etmek istemez ki elde neler var atasözüde burda devreye giriyor avrupara sırf bu işler ile ilgilenen bilim adamları mevcut bu nedenle türkiyedeki hiç bir üretimci mantıklı olarak onlarla aşık atabilecek seviyede değil :) bunu anlatmamın sebebi elde güzel tükenmez bir güzel gider diğer birisi gelir sen başlangıcı yapmıssın almaya baslamıssın yavru yumurta vs ilerleyen zamanlarda yanlışlarını hatalarını göreceksin ve kusursuzluğa doğru yola çıkacaksın  ama çok bilende çok yanılır bunuda söylemeden geçemeyeceğim dikkatli ol diğerlerinde fire vermezsin inş kolay gelsin çok üzme kendini .

KEMAL ASLAN

Üyemiz
Adı
KEMAL
Soyadı
ASLAN
geçmiş olsun. bende 1 çift jumbo besliyorum bu durum benimde gözümü açmış oldu .inşallah daha iyi yavrular alırsın.