İlk Show Muhabbet Kuşu Yavrularım - Soner BİLGİ

sooner

Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
BİLGİ
Selamunaleykum, tüm forum üyelerine hayırlı akşamlar dilerim, ilk show yavrularımı sizlerle paylaşmak istedim, üretici değilim hobi olarak bakıyorum ama epey bir mesafe katettiğimi düşünüyorum. Damızlık temininde ve üretim aşamasında bana destek olan Güray ÖZKUL kardeşime de ayrıca teşekkürlerimi sunarım.  Show üretimi yapacak arkadaşlara tavsiyem benim yaptığı gibi yerli  fakat bu işte uzman üreticilerden yavru iken damızlık alıp üreme sürecine kadar kendilerinin sabır ile büyütmesidir. Güray ÖZKUL'un sitesine ilk girişte normal yeşil bir erkek kuş var,  5 Adet yavrumun babalarıda o dur. Umarım beğenirsiniz, hayırlı üretimler.

23 Günlük

25 Günlük

27 Günlük

29 Günlük

36 Günlük

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
allah torunlarını görmeyi nasip etsin maşallah

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
ve aleyküm selam hemşehrim maşaallah yavrular çok güzel bir adette bende var jumbo yavrusu çok hoşlar diğer yerlilere nazaran ısırma insandan kaçma yok ilğinç bir ırk bende kocaelindeyim tanıştığımıza menmun oldum.... alkisd smileki

sooner

Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
BİLGİ
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
ve aleyküm selam hemşehrim maşaallah yavrular çok güzel bir adette bende var jumbo yavrusu çok hoşlar diğer yerlilere nazaran ısırma insandan kaçma yok ilğinç bir ırk bende kocaelindeyim tanıştığımıza menmun oldum.... alkisd smileki
Herkese teşekkür ederim, aynen dediğiniz gibi Ayhan bey ne ısırma ne kaçma oluyor, adeta komut dinliyor gibiler :) Allah size daha iyilerini asip etsin.

sooner

Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
BİLGİ
Kâzım ASLAN' Alıntı:
kaç çiftle yavru  aldınız

Şuan tek çiftim yavru yaptı, 2. çiftim yakında yumurtlar, bu hafta yeni çift ile toplam 3. çiftim olacak inşallah. 2 çiftken yavru aldım.