İlk Yavrum dünyaya Geldi :)

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Odaya girdim cik cik sesler geliyordu baktımki İlk yavrum yumurtadan çıkmış :) Fotoğrafını çekecektim ama erkekte dişide yuvadan hiç çıkmıyorlar :) Yakında Fotolarınıda Yüklerim

Allah Herkese nasip eder inşallah

Emeği geçen geçmeyen bıkmadan usanmadan sorularıma cevap veren herkese Teşekkür Ederim

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Bide hint bülbülü almayı düşünüyorumda aynı odada hint bülbülüyle muhabbetler dursa sorun olurmu 1 metre fln aralıkla koyarım kafesi

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
hayırlı olsun inşallah devamı kesilmeden gelir  C:)

fatihmetin06

Yeni Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
METİN
alkisd hadi hayırlısı allah tamamına erdirsin. darısı benim kuşlara inşallah...

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ

VyS

Takipçi Üyemiz
Adı
Veysel
Soyadı
Delen
Ozan SARIYILDIZ' Alıntı:
Odaya girdim cik cik sesler geliyordu baktımki İlk yavrum yumurtadan çıkmış :) Fotoğrafını çekecektim ama erkekte dişide yuvadan hiç çıkmıyorlar :) Yakında Fotolarınıda Yüklerim

Allah Herkese nasip eder inşallah

Emeği geçen geçmeyen bıkmadan usanmadan sorularıma cevap veren herkese Teşekkür Ederim
Hayırlı olsun darısı basıma İnşALLAH

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Hayırlı olsun sağlıklı büyüler inşallah. Yavru almak uğruna kuşları 3çift yaptık inşallah bizimkilere darısı.

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Ozan SARIYILDIZ' Alıntı:
Bide hint bülbülü almayı düşünüyorumda aynı odada hint bülbülüyle muhabbetler dursa sorun olurmu 1 metre fln aralıkla koyarım kafesi
Öncelikle hayırlı olsun yavrunuz. Benim ilk yavruda inş bu hafta sonu geliyor :) Hint bülbülü içinde bi sorun olacağını düşünmüyorum çünkü bende bakıyorum aynı odada hint bülbülü muhabbetler maş. yumurtladı sıra hintte bugun yuvayı yapmışlar bi kaç günü kadarda onlardan gelir yumurta.

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Uğur ARAS' Alıntı:
hayırlı olsun darısı bizimkilerin başına :)
İnşallah :)
Karahan UZUN.' Alıntı:
  bu sevincin tarifi  olamaz :) :)
Aynen o Minik bedenden o Sesi duyunca Çok Sevindim :)
Enver ERGİN.' Alıntı:
Öncelikle hayırlı olsun yavrunuz. Benim ilk yavruda inş bu hafta sonu geliyor :) Hint bülbülü içinde bi sorun olacağını düşünmüyorum çünkü bende bakıyorum aynı odada hint bülbülü muhabbetler maş. yumurtladı sıra hintte bugun yuvayı yapmışlar bi kaç günü kadarda onlardan gelir yumurta.
İyiymiş inşallah sorunsuz sizde görürsünüz yavruları :)
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Hayırlı olsun sağlıklı büyüler inşallah. Yavru almak uğruna kuşları 3çift yaptık inşallah bizimkilere darısı.
İnşallah sizede nasip olur :)

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
2. Yumurta boş diye tam ümitsizlige kapılmışken 2. yavruda çıktı az önce :) 5 yumurtadan 2 si çıktı bakalım diğerleri nasıl olacak :)

fatihmetin06

Yeni Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
METİN
alkisd hayırlı olsun, allah sağlıklı büyütmek nasip etsin, darısı benim kuşlara.....