İlk Yavrunuzu Ne Yaptınız?

yylmz

Üyemiz
Adı
YUSUF
Soyadı
YILMAZ
Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır amatör olarak muhabbet kuşu besliyorum.Binbir güçlükten sonra çiftimin birinden 5 adet yavru almayı başardım bir haftadan beri yavruların heycanı ile güne başlıyoruz.Evde 2 çift kuşum vardı 4 gün önce site aracılığıyla Caner topçu kardeşimden bir çift daha kuş aldım(kendisine burdan teşekür ediyorum kuşların maşallahı var.)evde yer kalmadı haliyle hanımda mırıldanmalar başladı.Şimdi beş yavru daha geliyor bunlar benim ilk göz ağrım olacak satmaya kıyamam artık hanımı bir şekilde ikna edeceğiz.
Üye arkadaşlar ilk üretiği yavruyu hatırlıyorlarmı ve ilk üretiğiniz yavruyu ne yaptınız.Ben herhalde bu ilk yavruları damızlık olarak kullanacağım.
Saygılar...

yalvaclı

Uzman Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
TÜRKER
ben ce en güzeli ayaklarına bilezik takmanız bu şekilde aynı anne babadan olan yavruları ayırt edebilirsiniz bence öbür çiftinizden gelen yavrularla aynı salmaya atarsanız kardeş yavruların eşleşmesini önleyebilirsiniz

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
İlk olan herkes için çok değerli oluyor. Benim yavrusunu aldığım çiftlerimden biri ilk yavrularımdan. sonuna kadar bende olacaklar.

yylmz

Üyemiz
Adı
YUSUF
Soyadı
YILMAZ
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
İlk olan herkes için çok değerli oluyor. Benim yavrusunu aldığım çiftlerimden biri ilk yavrularımdan. sonuna kadar bende olacaklar.
Üstad ağzına sağlık.Herhalde kendimi tam olarak anlatamadım.İlk yavrunun üreticide uyandırdığı manevi değeri hakkında arkadaşların görüşünü alayım diye düşünmüştüm.İlk yavru benim için çok değerli yani şuan yavruların tanesine 200 tl deseler vermem.

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
benimkilerin ilk yavrusu bende yalnız çok fenalar onları üretmek içinde yerim yok satmak için bekliyorum.kıyamadım baştan kasım 10 doğumlu

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Bende ilk yavrularımı satmamıştım hatta satamamıştım gerçi iyi de olmuştu sonra başka kuşlarla çaprazlayıp güzel yavrular almıştım.

motifcan

Uzman Üyemiz
Bende ilk yavrularımı alırsam Allah`ın izni ile bende verebileceğimi hiç sanmıyorum..

babadostum

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Yorulmaz
arkadaşların yorumuna karşın ben biraz ruhsuz davranmış gibi olacağım sanırım. ilk yavrumu yaklaşık iki ay önce kuşlarımın ilk yavusunu aldım ve gerçektende ilk oldu 7 yumurtadan çıkan tek yavruydu. bu gün kuşlarımın yeni yumurtalarından iki yavru aynı gün çıktı ve ben 3 gün önce ilk yavrumu kızına kuş almayı düşünen iş arkadaşıma sattım. benim için önemli olan kuşlara iyi bakılması diye düşünüyorum

Caner TOPCU

Takipçi Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
TOPCU
Bu işteki ilk yavrularım . 5 tane idi . Şuan hala 3 tanesi bende kendi damızlık kuşlarımdan . Diğer 2 tanesini satmamıştım ama aile yakınlarıma evde beslemesi amacı ile hediye etmiştim :)

Güzel bir konu olmuş Yılmaz bey , ayrıca iyi dilekleriniz için teşekkürler .

Dilerim ki en yakın zamandada gönderdiğim çiftten yavrular almanız dileğimle .