İNGİLİZ CİNSİ DİYE BİR MUHABBET TÜRÜ YOK

malazlar

Yeni Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Keskin
Rafet TANIŞ' Alıntı:
Katogoriler ikiye ayrıldı.

SHOW BOY----MİNYATÜR BOY

İkisinin arasında kalanlara bir katogori yok. Onlara KIRIK tabir ediyoruz.

Allaha şükür ki ülkemizde Herkez ORNİTOLOG . O kadar para ödeyerek kuş alır o kuşu başka kuşla eşe atar ortada ne vasıf kalır nede asıl damızlıktan eser.

Verilen parayamı yanarsın, ortaya çıkan hilkat garibesinemi.!!!
Rafet abi sen Safkan bir Show Jumboyu ayırt edebiliyorsun herhalde bizimlede paylaşırsan Yada bu kuş kırıkdır bu kuş safkandır diyebileceğimiz belirleyici özellikler ne olabilir resim li anlatım daha aydınlatıcı olur Rafet abi Federasyon başkanı olarak senin sözüne kıymet veriyoruz Show kuşu almak istersem nasıl güvenip alıyım ya kırıksa diye hep şüpe düşüyor içimize

nowaroma

Üyemiz
Adı
Aykut
Soyadı
YAYICI
  Merhabalar. Buradaki saygıdeğer ustalara bir sorum  ve ricam olucak. Başta şunu söylemem lazım heralde çok büyük farklılıklar olmasa da muhabbet kuşlarının ırkları / cinsleri hakkında değişik savlar okudum. Ancak şöyle de bir durum var bir kuşa bakıldığı vakit o kuşun ırkı hakkında çeşitli yorumlar da yapılabiliyor. yerli, pakistan, suriye, ingiliz, hollanda, spangle, opalin, rainbow vs. Neyse sorum şu : Bu isimlendirmelere örnek olan kuşlarla ilgili resim veya açıklama atabilirmisiniz acaba?

Ruşen

Üyemiz
Adı
Ruşen
Soyadı
ERTEN
ben hilmi beyin görüşüne katılıyorum arkadaşlar yaklaşık  30 yıldır hayvan besliyorum hemde her çeşidini kuluçka makinam bile var ben muhabbet kuşunu kuluçka makinasında çıkartıp büyütmüş adamım inanmayan varsa gelsin göstereyim bende ingiliz türüne inanmıyorum hayvanların kimyasını bozuyorlar sadece

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Rafet TANIŞ' Alıntı:
Katogoriler ikiye ayrıldı.

SHOW BOY----MİNYATÜR BOY

İkisinin arasında kalanlara bir katogori yok. Onlara KIRIK tabir ediyoruz.

Allaha şükür ki ülkemizde Herkez ORNİTOLOG . O kadar para ödeyerek kuş alır o kuşu başka kuşla eşe atar ortada ne vasıf kalır nede asıl damızlıktan eser.

Verilen parayamı yanarsın, ortaya çıkan hilkat garibesinemi.!!!

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
Bu konu hakkında çok konuşuluyor. Kuş piyasası ülkemizde yeni yeni bilimselleşiyor. Yakında herşey olması gibi olacaktır.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
güzel fikirler bende geniş çaplı bir çalışmam var bu konularla ilgi hazırlayabilrsem yayınlarım buradan.