haruntanyeri
Yeni Üyemiz
ARKDAŞLAR YAKLAŞIK BİR SENE ÖNCE BİR ÇİFT KUŞ ALDIM AMA IRKLARI VE CİNSİYETLERİ HAKKINDA DEĞİŞİK YORUMLAR ALIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
petshoplarda çoğu yerli kırması çek diye satıldığından kafalar karışıyor ama iri çeklerin ingiliz ve kırmalardan boyut olarak farkı yokSoner ÖZ' Alıntı:böyle çek kuşu mu olur yahu,bunlar ingiliz ve üzeri türlerden ama bu turlerden de pek anlamadığım için bişi diyemicem![]()
aynen haklısın lakin yukarıdaki kuşlar ile bu resimdeki aynı değil işte usta (benim gözümde ve tekrar söylüyorum pek anlamam ama belli farklı oldugu göğüs yapısı kafa yapısı tüyleri vs.)Ercan YAŞAR' Alıntı:petshoplarda çoğu yerli kırması çek diye satıldığından kafalar karışıyor ama iri çeklerin ingiliz ve kırmalardan boyut olarak farkı yok
mesela fotodaki kuş da çek![]()
başın saolsun ben bu kusu çok takip ettim buna eş aradığın zamanalr ozellikle çok güzel bi kuşErcan YAŞAR' Alıntı:ama jumbo hatta show jumbo hiç değiller ve o kafa yapısına sahip çeklerde var buda benim rahmetli olan 2 aylık çek kızımdı kafa ve irilik aynı çok iriydi ama ishalden kurtulamadı
![]()
![]()