IRKLARI VE CİNSİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ ALABİLİR MİYİM?

haruntanyeri

Yeni Üyemiz
ARKDAŞLAR YAKLAŞIK BİR SENE ÖNCE BİR ÇİFT KUŞ ALDIM AMA IRKLARI VE CİNSİYETLERİ HAKKINDA DEĞİŞİK YORUMLAR ALIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Show jumbo kuşlar. MAŞALLAH. Yavru almak istiyorsanız fotoğraf çekmek için bile kafesten çıkarmayın.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
İngiliz kırıkları daha düz suratlara sahip oluyor. Ama Ahmet abinin fikri de doğru olabilir. Şimdi ben de bakınca o gözle özellikle ilk resimden İngiliz kırığına da benziyor. Güzel kuşlar MAŞALLAH...

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
kuşların show olmadığı aşişar iri çek veya ingiliz kırması kuşlar ama maşallahları vr çok güzel ve gösterişliler

haruntanyeri

Yeni Üyemiz
herkese vermiş olduğu cevaplardan dolayı teşkkür ediyorum ve bu arada Allah(c.c) hepinizden razı olsun.

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
cinsiyetleri konusunda da farklı şeyler söyleyen var demişsin birisi erkek birisi dişi o kesin. ( Sağda durmuş erkek hep)

soner öz

Üyemiz
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
böyle çek kuşu mu olur yahu,bunlar ingiliz ve üzeri türlerden ama bu turlerden de pek anlamadığım için bişi diyemicem :)

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Soner ÖZ' Alıntı:
böyle çek kuşu mu olur yahu,bunlar ingiliz ve üzeri türlerden ama bu turlerden de pek anlamadığım için bişi diyemicem :)
petshoplarda çoğu yerli kırması çek diye satıldığından kafalar karışıyor ama iri çeklerin ingiliz ve kırmalardan boyut olarak farkı yok

mesela fotodaki kuş da çek

soner öz

Üyemiz
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Ercan YAŞAR' Alıntı:
petshoplarda çoğu yerli kırması çek diye satıldığından kafalar karışıyor ama iri çeklerin ingiliz ve kırmalardan boyut olarak farkı yok

mesela fotodaki kuş da çek
aynen haklısın lakin yukarıdaki kuşlar ile  bu resimdeki aynı değil işte usta (benim gözümde ve tekrar söylüyorum pek anlamam ama belli farklı oldugu göğüs yapısı kafa yapısı tüyleri vs.)

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
ama jumbo hatta show jumbo hiç değiller ve o kafa yapısına sahip çeklerde var buda benim rahmetli olan 2 aylık çek kızımdı kafa ve irilik aynı çok iriydi ama ishalden kurtulamadı

soner öz

Üyemiz
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Ercan YAŞAR' Alıntı:
ama jumbo hatta show jumbo hiç değiller ve o kafa yapısına sahip çeklerde var buda benim rahmetli olan 2 aylık çek kızımdı kafa ve irilik aynı çok iriydi ama ishalden kurtulamadı

başın saolsun ben bu kusu çok takip ettim buna eş aradığın zamanalr ozellikle çok güzel bi kuş

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
şansa bi petshopda rastlayıp anında almıştım ama hastaymış 1 hafta dayanabildi tüm uğraşlarıma rağmen yine bu tarz çift faktör bi çek arayışındayım işallah düşer bide hasta diye çok yakındı sırtımla koltuğun arasına girip orda uyurdu ama ömrü bu kadarmış

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
genç kuşlar. 1 yıldır sizdelerse 1-1,5 yaş arasıdır. çok yaşlı durmuyorlar.