İRŞAT ÜNER (KANDIRA/KOCAELİ)

• Konbuyu başlatan koskore
  • Başlangıç tarihi
K

koskore

Guest
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Maşaallah. Allah nazarlardan korusun
Allah Razı Olsun.. Sizin yeni dolaplarınızı Feyz aldım burayı kurarken..Hatırlarsanız Facebook dan görüşlerinizi almıştım :)) Sizinde katkınız var burada özellikle belirtmek isterim..Teşekkürü Borç bilirim

K

koskore

Guest
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
İRŞAT KARDEŞ HOŞ GELDİN SEFA GETİRDİN
MAŞALLAH PIRIL PIRIL BİR ÜRETİMHANEN VAR
ALLAH NAZARDAN KORUSUN YEDİKLERİ YEM KADAR YAVRU ALIRSIN İNŞALLAH
Selahattin abicim hoşbuldum,
Amin cümlemizi ve sahip olduklarımızı Yüce MEvlam nazarlardan korusun.. 2 haftada 30 kilo yem gidiyor inşallah okadar yavru alırız abicim :)))) Ağzınızdan bal çağlayan gibi akıyor :)

K

koskore

Guest
MURAT KÖKSEL' Alıntı:
MAŞALLAH NE GÜZEL OLMUŞ. evil_idea
Allah razı olsun..Daha güzelleri sizlerin olur inşallah.Elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştık..Zamanla daha iyileri olur umarım..

K

koskore

Guest
thunderbolt' Alıntı:
Çok güzel bir üretimhane sahibisiniz....
Allah gönlünüze göre versin. Umarım emeğinizin karşılığını alırsınız.....
Çok teşekkür ederim..Amin, Rabbim Cümlemizin gönlüne göre versin inşallah..
Şuan çalışmaya devam tek temennim karşlılığını almak tabi NAsip ederse..

K

koskore

Guest
Ahmet Tatlıpınar' Alıntı:
maşallah üretim hanenizde kuşlarınız da çok güzel işinizi profosyonelce yapıyorsununuz tebrik edrim
Allah razı olsun..En iyilerini ve en güzelini yapmaya çalıştım..Maliyeti yüksek oldu ama işi baştan iyice araştırıp girdiğim için yapacaksam ya "tam yaparım yada hiç yapmam" düşüncesiyle hareket ettim..Tecrübi olarakda profosyonelleşirsek o zaman tam olacağız Allahın izniyle..Teşekkür ederim

K

koskore

Guest
ahmeterol' Alıntı:
Yeni üretimhaneniz hayırlı olsun. Oldukça sistemli bir düzene girmiş. Yeni sistemin maliyeti hakkıda bilgiendirirseniz sevinirim bana da böyle bir sistem gerekli. selamlar...
Allah razı olsun..

Şöyle açıklayayım,

Gözleri 60 genişlik 50 yükseklik 40 derinlik olacak şekilde özel ebatlarda yaptırdım.
MDF lam olacaktı Sunta LAm olarak elime geldi izmirden :)
Göz başına 50 liraya sıkı bir araştırma ve pazarlıkla bağlantı yaptım..
Birleştirirken oluşan bütün delik ve çatlaklara mobilya macunu sürdümki ileride sudan dolayı sıkıntı yaşamayayım bu sunta açığını bu şekilde kapattım..
Yani boş haliyle 8 gözlü dolap+8 adet Oyuklu yuvalık+16 adet tünek+8 adet Galvanizli tava  400 TL
Akıllı yemlik 1.5 TL x 8 = 12 TL
Suluk 50 Kuruş x 8 = 4 TL
Mamalık 50 Kuruş x 8 = 4 TL
Sebzelik 1 TL x 8 = 8 TL
TOPLAM = 428 TL

BENİM Üretimhanemin bana toplam maliyeti 10.000 TL
Bunun içinde kuşlar, yemler, vitaminler, ilaçlar , mamalar (ıslak/kuru), elektirik açma , su açma , depo tutma ve açma, havalandırma sistemi, ışık sistemi , lavabo ,raf, temizlik hijyen sistemi, kumu , minerali, samanı , kovası , ölçeği , kabı vs vs vs vs..Aklıma şuan gelmeyen binbir çeşit malzeme de dahildir tabiki :))

Sen bir dolap üzerinden kendine kabaca bir hesap çıkarabilirsin..Ama bu fiyatları yanılmıyorsam çoğu yerden alamazsın ben 4 ay uğraştım :))