+1Mehmet DEMİR' Alıntı:Maşallah. Bol üretimli sezon dilerim
Allah razı olsun..Teşekkür ederimcengiz KAYMAK' Alıntı:Maşallah bol yavrulu günler geçirmeniz dileğiyle
Allah Razı Olsun.. Sizin yeni dolaplarınızı Feyz aldım burayı kurarken..Hatırlarsanız Facebook dan görüşlerinizi almıştımŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:Maşaallah. Allah nazarlardan korusun
O sizlerin Güzelliği , Rabbim daha iyilerini sizlere nasip etsin inşallah..İsmail Akbaş' Alıntı:güzelmiş yeni üretim haneniz bol üretimler
Allah razı olsun..Cümlemize bol üretimler inşallahMehmet DEMİR' Alıntı:Maşallah. Bol üretimli sezon dilerim
Allah razı olsun..Cümlemize bol üretimler inşallahYahya SAYIN' Alıntı:Maşallah, bol üretimler dileim...
Selahattin abicim hoşbuldum,Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:İRŞAT KARDEŞ HOŞ GELDİN SEFA GETİRDİN
MAŞALLAH PIRIL PIRIL BİR ÜRETİMHANEN VAR
ALLAH NAZARDAN KORUSUN YEDİKLERİ YEM KADAR YAVRU ALIRSIN İNŞALLAH
Teşekkür ederim..Sizlerle daha iyi daha bol üretimli günlere inşallah..erbay' Alıntı:Bol üretimli günler dilerim
Allah razı olsun..Cümlemize daha iyi üretimler inşallah...Sezgin Anıl' Alıntı:Maşallah hayırlı bol üretimler
Allah razı olsun..Daha güzelleri sizlerin olur inşallah.Elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştık..Zamanla daha iyileri olur umarım..MURAT KÖKSEL' Alıntı:MAŞALLAH NE GÜZEL OLMUŞ. evil_idea
Allah razı olsun..Metin KUYUMCU' Alıntı:maşallah
Allah razı olsun..Cümlemize daha iyi üretimler inşallah...CAN KARAKOÇ' Alıntı:maşallah bol yavrulu üretimler.
Hoşbuldum Teşekkür ederim..Allah razı olsun..hilmi akyldız' Alıntı:hoşgeldiniz maşallah tertemiz gözler hayırlı olsun
Hoşbulduk Allah razı olsun..MURAT AKKURT' Alıntı:hoşgeldiniz maşallah
Çok teşekkür ederim..Amin, Rabbim Cümlemizin gönlüne göre versin inşallah..thunderbolt' Alıntı:Çok güzel bir üretimhane sahibisiniz....
Allah gönlünüze göre versin. Umarım emeğinizin karşılığını alırsınız.....
Allah razı olsun..EywallahBORA DERİCİ' Alıntı:41 kere maaşallah.
Allah razı olsun..En iyilerini ve en güzelini yapmaya çalıştım..Maliyeti yüksek oldu ama işi baştan iyice araştırıp girdiğim için yapacaksam ya "tam yaparım yada hiç yapmam" düşüncesiyle hareket ettim..Tecrübi olarakda profosyonelleşirsek o zaman tam olacağız Allahın izniyle..Teşekkür ederimAhmet Tatlıpınar' Alıntı:maşallah üretim hanenizde kuşlarınız da çok güzel işinizi profosyonelce yapıyorsununuz tebrik edrim
Amin..Allah razı olsunHakan KAPLAN' Alıntı:Maşallah üretimhaneniz çok güzel Allah gönlünüze göre versin
Allah razı olsun..ahmeterol' Alıntı:Yeni üretimhaneniz hayırlı olsun. Oldukça sistemli bir düzene girmiş. Yeni sistemin maliyeti hakkıda bilgiendirirseniz sevinirim bana da böyle bir sistem gerekli. selamlar...