ısıtma sistemi

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
kinzavas' Alıntı:
mehmet bey derece düşük değil mi ?
ben bu ay ki yavruların zaten 1/4 ünü elektirik parası olarak ödüyorum :) :-[
Dışarda kar havası (0 derece) varken içerisi 8 dereceydi. Önemli olan iyi yalıtım. Hasta olanda yok. Biraz önce 13 derece idi. Allaha şükür.

(Bende maşallah diyim)

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
mehmet bey yalıtımdan kasıt galiba hava silkülasyonu yok anladığım kadarıyla. Yoksaki 8 derece soğuk. 

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
kinzavas' Alıntı:
mehmet bey yalıtımdan kasıt galiba hava silkülasyonu yok anladığım kadarıyla. Yoksaki 8 derece soğuk. 
Fatih bey, batarkatın 3 tarafı straforla çevrili, 1 tarafı sera naylonu ile kapalı, ama kenarları kapatmadım hava alsın diye. öyle iken kendi sıcaklıkları yeterli geliyor. Starforun faydasını yukarda yazmıştım.

Unutulmaması gereken şudur. kuşlar soğuktan değil, hava akımından yani rüzgardan ve sıcaklığın hızlı değişmesinden hasta olurlar. Hangi üetimhne olursa olsun izolasyon mutlaka şart.Hem sıcak için hem soğuk için.

metroxylon

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Kurt
ben ısıtmak için herhangi birşey kullanmıyorum
gözlemlediğim kadarıyla bir problemde yok.

Adı
serkan
Soyadı
cakiroglu
Ben bir kitapta okumuştum muhabbet kuşlarının ana vatanı avusturalya gündüz cok sıcak fakat gece eksi on dereceye kadar duşüyormuş dikkat edilmesi gereken husus ıslanmamaları yani banyo sık vermemek gerekiyormuş yoksa baya dayanıklılar cicişler saygılar.....

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Ben banyoda veriyorum. Kırmızı biber verdiğimden açık renkte olanlar kıpkırmızı oluyor :) Mecbur banyo yapıyorlar. Ama sorun yok gibi. Bende kışın vermeme taraftarı idim. Hilmi abi dışarda kar yağarken bile versen bişey olmaz dedi. Dediği doğruymuş veriyorum şimdi.