mumit
Takipçi Üyemiz
S.A. İsmim mehmet,1978 doğumlu samsunluyum. İşim Muhasebe 13 yaşımdan beri
muhabbet kuşu çocukluğumdan beri severim 2003 yılında başakşehir 4.etap daki evin bir odasında 4 çiftle başladım. 2010 yılın mart ayına kadar evde aralıksız üretim yaptım. yaklaşık 150 adete ulaştı ve halen çoğalmaya devam edince 2010/ mart ayında bir akrabamın büyük bir dükkanı tuttum. şuanda 75 çift ve artı yaklaşık 200-220 adet genç ve yavru 1.kalite damızlık vasıflı kuşlarım var ağırlıklı olarak iri cins ve kırma üretiyorum,ayrıca değişik renk yavru almaya çalışıyorum özellikle rainbow cinsi elde ettim.
Değerli arkadaşım Burhan Kadem e yavruyken vermiş olduğum yarışmalık yerli kuş feshanedek türkiye şampiyonu yarışmasında parçalı renk türkiye 1. liği ve best of seçilmiştir.
Dükkanım enaz 500 çift kapasiteli olduğu için hedefim 500 çift e ulaşmak. saygılarımla.....
Değerli arkadaşım Burhan Kadem e yavruyken vermiş olduğum yarışmalık yerli kuş feshanedek türkiye şampiyonu yarışmasında parçalı renk türkiye 1. liği ve best of seçilmiştir.
Dükkanım enaz 500 çift kapasiteli olduğu için hedefim 500 çift e ulaşmak. saygılarımla.....