İSTANBUL VE ANKARADAKİ ÜRETİM YAPAN ARKADAŞLAR BURADA KENDİNİ TANITABİLİR?

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
EVET ARKADAŞLAR DİĞER İLLERDEKİ ARKADAŞLARDA KENDİNİ BURADA TANITABİLİR TABİİKİ YANLIŞ ANLAŞILMASIN ARKADAŞLAR SADECE İSTANBUL VE ANKARADAKİ ÜRETİM YAPAN ABİ VE KARDEŞLERİ MERAK ETTİĞİMİZ İÇİN BÖYLE BİR BAŞLIK AÇILMIŞTIR....SAYGILARIMLA...ALLAH  EMANETSİNİZ......

İLCE VE  SEMT BELİRTİRSENİZ DAHA NET BİR YANIT YOLU OLUR ARKADAŞLAR  YİNEDE KARAR SİZLERİN...

KENDİMLE BAŞLAYAYIM İSTERSENİZ  :) HENÜZ (02.03.2011)  İTİBARİYLE SİZ SAYGI DEĞR BÜYÜKLERİM BAŞTA  Selahattin GÜÇLÜ olmak üzere   daha sonra  Caner TOPCU    Münah Özoğlu    Taner Çınar    Zeki MÜLAYİM    Mustafa Karaeli    Ahmet SALMAN  gib daha adını  unutup zikredemediğim saygı değer abi ve kardeşlerimin izinde 2 çitf ile bu işe Ya ALLA Ya bismillah deyip başlamış bulunmaktayım bu aşamada benden engin bilgi ve tecrubelerini esirgemeyeceğinizi bildiğimden dolayı siz saygı değer üretici abi ve kardeşlerime  sonsuz saygı ve minnettarlarımı  sunmayı bir borc bilirim...hepiniz ALLAH a emanetsiniz ALLAH bu yoldada utandırmasın cümlemizi...

İSTANBUL--BAĞCILAR---GÖZTEPE MAHALLESİ

2 ÇİTF:  1 ÇİTF JUMBO BİR ÇİFT ÇEK.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Ana sayfada var ama sizi kırmayalım. Siteler / ANKARA

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
saygı değer arkadaşlar  ben  o kısmı bulumadım yada dikkatimi çekmediği  için bu başlığı açtım....uyarınız için ayrıca teşekküler ederim ama  görüyorumki  bir istanbul  bir ankara  çıktı başka yok galiba  :D

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
sende hoş geldin kardeşim  istanbul  ankara ve diğer şehirlerdende arkdaşlarımız yazabilir tanıtabilir demiştim  tekrardan hoşgeldin....
thunderbolt' Alıntı:
Eskişehir de var ama sen sadece İstanbul ve Ankara demişsin  8) :D :D :D :D :D :D :D :D :D

tuncay-kara

Üyemiz
Adı
tuncay
Soyadı
kara
s.a kardesler bende İSTANBUL/GÜNGORENDEN tuncay kara :)
yaşım 32  ozel güvenligim ... en buyuk hobim kuslar :)
yeni uretime basladım siteyi takıp ediyorum cok faydalı bilgiler aldım
10 takım jumbom ve 5 takım bakıcım var zamanla ogreniyorum
hedefim ilerde 100  150 yerli takımlar hepinize saygılar