İşte benim çiftlerim

redkit46

Takipçi Üyemiz
Adı
Mevlüt
Soyadı
Ceyhan
Özcan DUMAN' Alıntı:
Maşallah Mevlüt Bey...
Özcan bey Versele Laga markalı yemi uygun fiyata nereden bulabilirim bilginiz varmı? 500gr veya 1 kg alıp denemek istiyorum ama nette +kargo ücreti ile fiyat artıyo uygun olan bi yer var mı bildiğiniz

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
www.mybestpetshop.com  bir bakın derim bende  şuan vitaminleri ile ilgileniyorum.
büyük  ölçekteki ürünleri herkes alsın diye  ufak ufak orijinal paketleme yapmış ve uygun fiyata da satıyor ben gervit w  ve alacağım bir kaç çift kuşum var diğer türlü ya bir kaç  kişi arayıp ortak yapacaktım yada 100 ml  alıp kullanacaktım zira 3 4 çift kuşa çok fazla gelir ziyan olurdu.
sözün özü tanımam etmem kendilerini ilk kez alışveriş yapacağım ama çok tavsiye eden olmuştu bir  danışın derim

redkit46

Takipçi Üyemiz
Adı
Mevlüt
Soyadı
Ceyhan
Karahan UZUN.' Alıntı:
www.mybestpetshop.com  bir bakın derim bende  şuan vitaminleri ile ilgileniyorum.
büyük  ölçekteki ürünleri herkes alsın diye  ufak ufak orijinal paketleme yapmış ve uygun fiyata da satıyor ben gervit w  ve alacağım bir kaç çift kuşum var diğer türlü ya bir kaç  kişi arayıp ortak yapacaktım yada 100 ml  alıp kullanacaktım zira 3 4 çift kuşa çok fazla gelir ziyan olurdu.
sözün özü tanımam etmem kendilerini ilk kez alışveriş yapacağım ama çok tavsiye eden olmuştu bir  danışın derim
torbadan paketlenmiş ürünlerde ürünün gerçekten ojinal olduğunu nasıl anlicaz tanıdık ve güvenilir olması lazım yoksa adam herhangi bi ürünü 100 gr paketlese nerden anlicaz

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Mevlüt CEYHAN' Alıntı:
Özcan bey Versele Laga markalı yemi uygun fiyata nereden bulabilirim bilginiz varmı? 500gr veya 1 kg alıp denemek istiyorum ama nette +kargo ücreti ile fiyat artıyo uygun olan bi yer var mı bildiğiniz
ben herseyi dostpetshop tan aliyorum..
Ankaradayim kargo yok
tavsiye ederim abi..

redkit46

Takipçi Üyemiz
Adı
Mevlüt
Soyadı
Ceyhan

redkit46

Takipçi Üyemiz
Adı
Mevlüt
Soyadı
Ceyhan

redkit46

Takipçi Üyemiz
Adı
Mevlüt
Soyadı
Ceyhan
satın aldığımda 2 yumuraları vardı zayii olmuşlardı.An itibari ile çiflerimin çiftleştikleri görüldü  inşallah yeni yumurtalar gelecek. alkisd alkisd alkisd music