teşekkürler Amin cümlemize inşallah Levent beyLevent ACAR' Alıntı:Maşallah, bereketli üretimler olsun..
teşekkürler Özcan beyÖzcan DUMAN' Alıntı:Maşallah Mevlüt Bey...
Özcan bey Versele Laga markalı yemi uygun fiyata nereden bulabilirim bilginiz varmı? 500gr veya 1 kg alıp denemek istiyorum ama nette +kargo ücreti ile fiyat artıyo uygun olan bi yer var mı bildiğinizÖzcan DUMAN' Alıntı:Maşallah Mevlüt Bey...
torbadan paketlenmiş ürünlerde ürünün gerçekten ojinal olduğunu nasıl anlicaz tanıdık ve güvenilir olması lazım yoksa adam herhangi bi ürünü 100 gr paketlese nerden anlicazKarahan UZUN.' Alıntı:www.mybestpetshop.com bir bakın derim bende şuan vitaminleri ile ilgileniyorum.
büyük ölçekteki ürünleri herkes alsın diye ufak ufak orijinal paketleme yapmış ve uygun fiyata da satıyor ben gervit w ve alacağım bir kaç çift kuşum var diğer türlü ya bir kaç kişi arayıp ortak yapacaktım yada 100 ml alıp kullanacaktım zira 3 4 çift kuşa çok fazla gelir ziyan olurdu.
sözün özü tanımam etmem kendilerini ilk kez alışveriş yapacağım ama çok tavsiye eden olmuştu bir danışın derim
ben herseyi dostpetshop tan aliyorum..Mevlüt CEYHAN' Alıntı:Özcan bey Versele Laga markalı yemi uygun fiyata nereden bulabilirim bilginiz varmı? 500gr veya 1 kg alıp denemek istiyorum ama nette +kargo ücreti ile fiyat artıyo uygun olan bi yer var mı bildiğiniz
özcan bey dostpetshop ta da 80 tl üzerinde kargo bedavaymışÖzcan DUMAN' Alıntı:ben herseyi dostpetshop tan aliyorum..
Ankaradayim kargo yok
tavsiye ederim abi..
ankara dışını bilmemkiMevlüt CEYHAN' Alıntı:özcan bey dostpetshop ta da 80 tl üzerinde kargo bedavaymış
haklısınız Özcan bey.yinede İlginiz için teşekkür ederimÖzcan DUMAN' Alıntı:ankara dışını bilmemki
saygılar...
bu çift ten ainşallah alabileceğim yavru renkleri ne olur muhtemelen.Mevlüt CEYHAN' Alıntı:
http://www.hizliresimyukle.com/image/T8wMevlüt CEYHAN' Alıntı:bu çift ten İnşallah alabileceğim yavru renkleri ne olur muhtemelen.
bu formda ki renkler le ilgili olan makeleyi okudum ama bişey anlamadım çok karışık kısaltmalar falan vardı.