işte benim kuşlarım

kamburmelek

Üyemiz
arkadaşlar çok teşekkür ederim..evet Allah hepimizin kuşlarını nazardan korusun onlar gözbebeklerimiz..
kuşların yaşları hakkında beni bilgilendirebilir misiniz..zira bileziği olmasına rağmen ben bu bilezik işine pek güvenemiyorum...sizce kaç yaşındalar..renk vererek beni bilghilendirir misiniz.

kamburmelek

Üyemiz
arkadaşlar çok teşekkür ederim..evet Allah hepimizin kuşlarını nazardan korusun onlar gözbebeklerimiz..
kuşların yaşları hakkında beni bilgilendirebilir misiniz..zira bileziği olmasına rağmen ben bu bilezik işine pek güvenemiyorum...sizce kaç yaşındalar..renk vererek beni bilghilendirir misiniz. ayrıca türleri hepsi jumbo diye aldım..bir yanıltmaca yoktur umarım..türleri ve cinsleri hakkındada örneğin opal-parçalı felan filan..(yeni girdiğim için bu işe çok anlamıyorum) bu konuda da bilgilendirirseniz çok sevinirim.

pardon değiştir derken alıntı yapmışım..cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kuşlarınızın ırkı Jumbo.
Sarı kanatlının rengi Spangle : 1,5 yaş ve üzeri tahminimce
Yeşil olan opal gri yeşil : 1 yaş  ve civarı
Diğeride Opal gri : 1,5 yaş ve üzeri diyebilirim
Yaş tahmini göz halkalarına göre yapılır. 1 yaşındaki kuşların göz halkası açık gri olur. 1,5 ve üzeri yaşta olan kuşların göz halkası beyaz olur. 1,5 yaşından büyük kuşların tam olarak yaşları söylenemez. Resimlere göre bunları söyleyebilirim. Siz belirtmiş olduğum durumlara göre yakndan inceleyerek kanaate varabilirsiniz

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Önemli değil inşaallah yardımcı olabilmişimdir