İşte sabahtan beri hakkında sorular sorduğum o çift

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Kuşlarınızın ikiside küçük muhabbet kuşları kategorisindedir.Bildiğiniz üzere çekoslavak hollanda vs diye ırklar yoktur.Bu söylediklerim TKKKF kategorilendirme metodu ilede teyitlenmiştir.
Yuvalık konusuna gelince her ne kadar almış olsanızda,deliğin çapının büyük olması yuvalık tabanına yakın olmasına neden olurki bu durumda yavrular yuvadan düşecek çağa gelmeden tırmanıp dışarı çıkabilir.Bu ise onlar için tehlike arz edebilir...

zelyot0

Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Tuna
Gürkan ÖZTÜRK' Alıntı:
Kuşlarınızın ikiside küçük muhabbet kuşları kategorisindedir.Bildiğiniz üzere çekoslavak hollanda vs diye ırklar yoktur.Bu söylediklerim TKKKF kategorilendirme metodu ilede teyitlenmiştir.
Yuvalık konusuna gelince her ne kadar almış olsanızda,deliğin çapının büyük olması yuvalık tabanına yakın olmasına neden olurki bu durumda yavrular yuvadan düşecek çağa gelmeden tırmanıp dışarı çıkabilir.Bu ise onlar için tehlike arz edebilir...
delik büyük ama yüksekliği iyi baktım da fotoğraftada zaten sadece deliği gözüküyor.Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

zelyot0

Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Tuna
Yalçın IŞIK' Alıntı:
kuşların ikisi de yerli. ancak ilk yerliyle başlayıp tecrübe kazandıktan sonra ing - jumboya geçmek daha iyi. çünkü bunlar pahalı kuşlar, olumssuzluklarda fazla zarar etmezsin
1 çiftim var hobi amaçlı yapyıyorum ama ilerde bir çift jumbo almayı düşünmüyo değilim