Istemsiz kafa oynatma Cok acill...

efsanea_06

Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
AKBULUT
Merhaba arkadaslar muhabbet kusum cuma gününden beri hasta.soguk alginligi vardi neoteramisin+vitamin,ishal ilaci ve evitse verdim soguk alginligini atlatti fakat cuma gecesinden beri istemsiz olarak sürekli kafasi ile vücudu sola hareket ediyor.sag ayagininda da cok kuvvet yok ama sikisma vs olmadi.ucmasinda cok büyük sorun yok.durum böyle olunca uyuyamiyor,yem yiyemiyor,su icemiyor.ben tutup yemini yediriyorum istahi yerinde fakat yinede zayifladi.bircok veterinere sordum cogu kustan anlamiyor dün biri göz ucu ile bakip ilacin dozajini fazla vermis olabilirsin bol bol su icir dedi felc degilmis.su ana kadar hic düzelme yok bu konuda bilgisi olan arkadaslar lütfen yardimci olun.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
kuşa ait bir video çekip koyarsanız daha kesin bir tedavi yöntemi verilebilir bu şekilde olmaz geçmiş olsun

efsanea_06

Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
AKBULUT
1-2 saate video ekleyeceğim hocam inşallah sizlerin yardımları ile tedavi edebilirim

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
hastalığı atlatamamış baytril takviyesi yap ayrıca youtube da ağızdan besleme videoları var onları izle ona göre ağızdan kuşa sıvı mama ver yoksa kuşu kaybedebilirsin.

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
FELÇ DEĞİLMİŞ DEMİŞSİNDE KARDEŞ BANA ANLATTIĞINA GÖRE FELÇ GİBİ GELDİ.. GEÇMİŞ OLSUN

efsanea_06

Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
AKBULUT
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
hastalığı atlatamamış baytril takviyesi yap ayrıca youtube da ağızdan besleme videoları var onları izle ona göre ağızdan kuşa sıvı mama ver yoksa kuşu kaybedebilirsin.
Allah göstermesin hocam 1.5 senedir bizim aileden biri oldu artık ne gerekiyorsa yapacağım en kaliteli ilaç hangisi ise onu alırım

efsanea_06

Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
AKBULUT
Mahir KOCATÜRK' Alıntı:
FELÇ DEĞİLMİŞ DEMİŞSİNDE KARDEŞ BANA ANLATTIĞINA GÖRE FELÇ GİBİ GELDİ.. GEÇMİŞ OLSUN
veterinere gösterdim hocam felç olsa uçamaz hiç hareket edemez dedi.uçmasında vs sıkıntı yok sağ ayağında sıkıntı var sağ ayağını geri çekiyor videoda çekmeye çalıştım

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Abdullah AKBULUT' Alıntı:
Allah göstermesin hocam 1.5 senedir bizim aileden biri oldu artık ne gerekiyorsa yapacağım en kaliteli ilaç hangisi ise onu alırım
allah göstermesin ama sen yinede en kötü senaryoya kendini hazırla banada sağ taraftan ayak kısmından felçli gibi geldi

efsanea_06

Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
AKBULUT
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
allah göstermesin ama sen yinede en kötü senaryoya kendini hazırla banada sağ taraftan ayak kısmından felçli gibi geldi
veteriner felç böyle olmaz dedi ama bilmiyorum tabi yanılmışta olabilir bende felçten şüphelenmiştim ama uçmasında sıkıntı yok.belki neoteramisin ilacın dozunu fazla vermiş olabilirim.biraz araştırdım ayak felci,kramp gibi durumlarda güvercinlere dekort adında bir ilaç veriyorlarmış çok iyi geldiğini söylüyorlar bu konuda ne düşünüyorsunuz?

armanyman_

Üyemiz
Adı
okan
Soyadı
şenol
Merhaba arkadaslar muhabbet kusum cuma gününden beri hasta.soguk alginligi vardi neoteramisin+vitamin,ishal ilaci ve evitse verdim soguk alginligini atlatti fakat cuma gecesinden beri istemsiz olarak sürekli kafasi ile vücudu sola hareket ediyor.sag ayagininda da cok kuvvet yok ama sikisma vs olmadi.ucmasinda cok büyük sorun yok.durum böyle olunca uyuyamiyor,yem yiyemiyor,su icemiyor.ben tutup yemini yediriyorum istahi yerinde fakat yinede zayifladi.bircok veterinere sordum cogu kustan anlamiyor dün biri göz ucu ile bakip ilacin dozajini fazla vermis olabilirsin bol bol su icir dedi felc degilmis.su ana kadar hic düzelme yok bu konuda bilgisi olan arkadaslar lütfen yardimci olun.
[/quote.                                                          kuş yel almış benim kuştada aynı olay vardı  kalsiyum ve multisol vitamin verdim 3 hafta içinde kendine geldi.inşallah seninkinede iyi gelir dostum

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Arkadaşım kas spazmı geçiriyor. Kısmi felce çeviriyor. Aynı durum benimde başıma geldi. tünekde duramama ve uçuşlarında manevra yaparak sağa sola çarpma oluyor. Tedavi yöntemini açıkcası bende bulamadım. Bu yüzden yapacakların kısıtlı. Tekrardan geçmiş olsun.

efsanea_06

Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
AKBULUT
Okan ŞENOL' Alıntı:
                                                          kuş yel almış benim kuştada aynı olay vardı  kalsiyum ve multisol vitamin verdim 3 hafta içinde kendine geldi.inşallah seninkinede iyi gelir dostum
inşallah hocam.2 haftadır evde tadilat vardı soğuk yemiş olabilir ama neoteramisini sanırım biraz fazla verdim onun yan etkisi olabilir diyorlar hiç ilaç vermesem mi?bugün kuşta düne göre az toparlama oldu.

efsanea_06

Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
AKBULUT
Soner DURMUŞ' Alıntı:
Arkadaşım kas spazmı geçiriyor. Kısmi felce çeviriyor. Aynı durum benimde başıma geldi. tünekde duramama ve uçuşlarında manevra yaparak sağa sola çarpma oluyor. Tedavi yöntemini açıkcası bende bulamadım. Bu yüzden yapacakların kısıtlı. Tekrardan geçmiş olsun.
çok farklı cevaplar geliyor ne yapsam bilemedim.sizin kuş ne kadar yaşadı?tünekte duramama,uçarken sağa sola çarpma yok

efsanea_06

Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
AKBULUT
konuya cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.şükürler olsun kuşum iyileşti.maalesef iyilik yapıyım derken kuşa kötülük yapmışım günlerdir vicdan azabı çektim.bir daha çok zorda kalmadıkça kuşa ilaç,vitamin vs... vermeyi düşünmüyorum.vitaminini doğal yollardan vermeye çalışın.kuşuma birçok çeşit kaliteli yemlerden aldım hepsinden ayrı ayrı vitamin alsın artık.mama yaptım ama pek ilgi göstermedi az da olsa yedi yine de faydası olmuştur.yarında dal darısı geliyor inşallah hoşuna gider  :)

emreediz

Takipçi Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
ediz
çözümü nedir başka arkadaşlara yol göstermiş olalım

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
kusunuz muhtemelen salmonella beyine yerlesen bir mikrop türü.. beyine yerlestigi zaman istem dışı hareketler sergilemesine neden olur bu sekilde boyun dönmesi, ayak kanat tutulmaları baslıca,belirtileridir.. bazende kusta hic belirti gostermeden uzun süre mikrop sinsi bir sekilde gizlenebilir.. kusun bünyesinin düstügü anda kendini farklı sekillerde gosterebilir.. guvercinler icin kullanılan dac firmasının salmo stop ve nuframisin adlı ilaclar (kesin iyilestirmemeye ) bilir ama.. bir nebze olsun iyi gelir.. hastalıgın ilerledigi bu gibi durumlar ve bas dönmeleri genelikle pek iyilesmez.. onemli olan hastalık ilerlemeden eger süphe varsa ilaclarla mudahele etmektir.. gecmis olsun..